• Jonathan verkoopt loten van de Grote Clubactie en gaat voor goud!

  Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook de leden van Jonathan.

  Extra inkomsten hard nodig
  Jonathanners zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor de verdere professionalisering van onze vereniging. Met de ambitie meer te investeren in onze breedteteams, de komst van 2 nieuwe kunstgrasvelden en een extra grasveld en de plannen omtrent de vernieuwing van ons clubgebouw. Extra inkomsten kunnen we heel goed gebruiken. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kan Jonathan die extra steun goed gebruiken.

 • Nieuw! Je eigen verkooppagina!

  Log in op je eigen verkooppagina en verdien badges, bekijk je eigen lotenmeter, doe mee met winacties en nog veel meer!

  Tijdens de actie kun jij als verkoper straks inloggen op je eigen online verkooppagina. Hier zie je jouw eigen lotenmeter, kun je badges verdienen, de stand in het team bekijken en zijn er verschillende video’s met tips en tricks.

  Door de persoonlijke QR-code sticker te scannen die op het verkoopboekje staat of door op de link te klikken in je e-mail kom je op jouw verkooppagina. Deze e-mail of persoonlijke QR-code sticker wordt vooraf aangemaakt door jouw vereniging.

  80% gaat naar de club

  Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n 9 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat.

  Vorig jaar lukte het onze mooie vereniging om maar liefst € 21.196,20 euro op te halen. Een groot gedeelte van deze opbrengst is gereserveerd voor het 75-jarig jubileum, dat door alle corona-maatregelen tot volgend jaar is uitgesteld.

  De trekking van de Grote Clubactie 2021 vindt plaats op woensdag 8 december. Vanaf donderdag 9 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl