• Jonathan levert aan alle windstreken!

Zoals elk jaar verruilen ook komend seizoen een aantal jeugdspelers onze mooie groene vereniging voor een BVO (Betaald Voetbal Organisatie).

Dit seizoen zijn er spelers naar allerlei BVO’s geweest om stages af te werken. Naast onze samenwerkingspartner FC Utrecht zijn er ook spelers uitgenodigd door Feyenoord, Vitesse, PEC Zwolle, Willem II, De Graafschap, FC Den Bosch, Almere City en FC Dordrecht om een stage af te werken. Dat mogen we met recht wel alle windstreken noemen!

Inmiddels zijn er ook een aantal spelers die een aanbod hebben gehad om in de jeugdopleiding van een BVO te gaan spelen. Daar kunnen we als (jeugd)opleiding alleen maar trots op zijn! Het betreft hier zowel spelers uit de onderbouw als uit de bovenbouw. Spelers van 6 jaar tot en met 16 jaar mogen volgend seizoen hun kunsten vertonen voor diverse BVO’s. Zo gaat Yves Soenarto (JO8-2) naar Feyenoord, spelen Rob Stoop en Tjeerd Zwaan (beiden JO17-1) komend seizoen voor Willem II & draagt Marley Dors (JO16-1) het shirt van Almere City. We wensen hen daar veel succes en plezier!

• Marley Dors naar Almere City

Marley Dors, momenteel speler van v.v. Jonathan JO16-1, zal volgend seizoen de overstap maken naar Almere City. Marley is al vanaf de jongste jeugd actief bij v.v. Jonathan en is voetbaltechnisch en tactisch erg sterk.  Marley heeft tijdens een aantal stagetrainingen een positieve indruk achtergelaten bij de trainers en scouts van Almere City. Dit met als resultaat dat Almere City hem graag wilde hebben.

We wensen Marley heel veel plezier en succes bij Almere! We blijven je uiteraard volgen!

• Rob Stoop naar Willem II

Vanuit de huidige JO17-1 zullen 2 spelers de overstap maken naar Willem II. De rechtsbenige centrale verdediger Rob Stoop heeft 2 jaar in de JO17-1 selectie gespeeld en heeft zich prima ontwikkeld tot een betrouwbare centrale verdediger. Na een aantal stagetrainingen is hij aangenomen door de BVO uit Tilburg. Zijn sterke punten zijn: zijn overzicht, sterk in de 1 tegen 1 en een winnaars mentaliteit.

We wensen Rob heel veel plezier en succes bij Willem II! We blijven je uiteraard volgen!

• Tjeerd Zwaan naar Willem II

Vanuit de huidige JO17-1 zullen 2 spelers de overstap maken naar Willem II. De linksbenige aanvaller Tjeerd Zwaan speelt al vele jaren voor v.v. Jonathan uit Zeist. Na een aantal stagetrainingen is hij aangenomen door de BVO uit Tilburg. Tjeerd zal met zijn techniek en snelheid een moeilijk te stoppen spits zijn, ondanks de corona heeft ook hij zich goed ontwikkeld in de JO17-1 dit seizoen. Zijn andere sterke punten zijn: zijn schotkracht en het altijd aanspeelbaar zijn in de kleine ruimte.

We wensen Tjeerd heel veel plezier en succes bij Willem II! We blijven je uiteraard volgen!

• Yves Soenarto naar Feyenoord

Heel lang hebben we niet van hem kunnen genieten want zijn talent viel al snel op bij de BVO’s. Yves Soenarto speelde als JO6 speler reeds in onze JO8-2. De kleine en behendige Yves beschikt over een enorme drive en een flinke dosis techniek. Volgend seizoen vertoont hij zijn kunsten in Rotterdam voor het grote Feyenoord. Daar gaat hij in de JO7 selectie spelen.

We wensen Yves heel veel plezier en succes bij Feyenoord! We blijven je uiteraard volgen!