• Jonathan laat de punten achter in Den Dolder

Zaterdag 10 oktober, op het programma de gemeentederby tegen DOSC. Normaal een wedstrijd die redelijk veel publiek trekt, maar nu door het bekende virus niemand. Een zwaar bewaakte entree die zelfs op Schiphol niet zou misstaan.

Om exact 14.30 werd er afgetrapt onder leiding van scheidsrechter D'Onorio, en de groen-witten namen gelijk het initiatief, wat resulteerde in een tweetal kansen onder andere voor Sander en Dani. Na ongeveer 20 minuten kantelde de wedstrijd in het voordeel van de thuisclub, wat resulteerde in een doelpunt vanTom Karst op aangeven van ex Jonathanner Tim Grapendaal. Ook na dit moment waren er nog enkele hachelijke momenten voor het doel van Tim van Dompzelaar, maar die liepen voor de gasten goed af. En ja daar was hij weer, pal voor de rust Marco Knopper voor de gelijkmaker. Mooi en prima moment.

Na rust gaf Jonathan de wedstrijd in 25 minuten geheel weg. Dat resulteerde in doelpunten van Thijs Rijnen, Twan Pieper en Koen van der Wolk voor de thuisclub. Maar toch knokten de mannen zich weer terug, daaruit kwamen nog twee treffers van Dani en Alexander, maar niet genoeg voor een punt.

Over het geheel genomen toch een leuke en met veel inzet en strijd geziene partij. Gele kaarten DOSC: Thijs Rijnen 2x, dus rood, Twan Pieper, Floris Lavino en Eduardo van der Kroef Homma. Gele kaarten Jonathan: Roy Versluis,Thijs Beunder en Roland Truggelaar. Wissels Jonathan:Roland Truggelaar voor Coen Rodenburg,Alexander Prent voor Jerome Gijsbertsen en Hemn Ali voor Sander Zaal.

Opstelling Jonathan: Tim van Dompzelaar, Coen Rodenburg, Roy Versluis (c), Bart Rijnja, Sander Zaal, Tom Roks, Thijs Beunder, Jesse Bertens, Marco Knopper, Jerome Gijsbertsen en Dani van Soest.

Assistent scheidsrechter: Jeroen van Duijvenbode.

Dinsdag 13-10 knock-out fase districts beker tegen DHSC in Utrecht. Aanvang 20.00 uur

Zaterdag 17-10 uit tegen Olympia in Hilversum. Aanvang 14:30 uur

Dick van de Streek.