• Jonathan JO13-6 naar halve finale beker!

Het JO13-6 team van Jonathan doet al drie competitieronden mee in de top-3. Na promotie van 4e klasse naar 2e klasse is de tegenstand een stuk zwaarder geworden, maar heeft dit het team ook de kans gegeven om met betere tegenstanders te kunnen dealen.
    Ook in de beker gaat het goed met dit team: na de 1/8-finale is nu ook de 1/4-finale met winst afgesloten!
    Een bekerwedstrijd tegen APWC JO13-1 uit Amersfoort had alles wat bekervoetbal mooi maakt, is woensdagavond met 3-5 gewonnen. Drie keer hebben ze hun voorsprong uit handen gegeven om vervolgens met twee prachtige vleugelaanvallen de 4e en 5e goal erin te leggen.
    Er was strijd, passie, mooi jeugdvoetbal en overtuiging dat het mogelijk was.  Niemand liet z'n koppie hangen en nu is het wachten of onze volgende tegensstander uit regio Amsterdam, regio Den Helder of Vleuten komt.
    Jonathan is als club hier weer mooi op de kaart gezet waarbij ook de niet-selectie teams laten zien mooi voetbal te kunnen spelen.