• Jonathan Voetbalacademie

  Op de woensdagmiddag zijn, onder de noemer Jonathan Voetbalacademie, de teamtrainingen van de niet-selectieteams van JO8 t/m JO12.

  Twee coördinatoren zullen deze middag de "Jonathan Voetbalacademie" gaan ondersteunen. De trainingen worden verzorgd door veelal studenten van MBO Sportacademie Utrecht. Er is een trainingsprogramma samengesteld dat aansluit op de spelprincipes zoals beschreven staan in het Technisch Beleidsplan.

  Inhoud trainingen

  Jonathan Voetbalacademie (Teamtraining)

  Bij de woensdagmiddag-trainingen van de JVA ligt de nadruk op samenspel en techniek. Veel aanvallende aspecten als dribbelen, passen, aan- en meenemen, schieten/scoren, vrijlopen en positiespel zullen aan bod komen.

  Unieke samenwerking MBO-sportacademie Utrecht

  Het is altijd lastig om geschikte trainers te vinden voor de vele pupillenteams. Daarom is vv Jonathan blij met de unieke samenwerking met MBO sportacademie Utrecht. Deze studenten volgen als keuzevak ‘voetbal’. In de ochtend volgen zij de KNVB-cursus pupillen/junioren-trainer bij ons op de club en in de middag lopen zij stage. Behalve het door vv Jonathan uitgewerkte trainingsprogramma, is er ook invulling door studenten zelf. Het kan zijn dat er tijdens trainingen stageopdrachten worden uitgevoerd zoals: het training geven volgens visie KNVB, het lezen en coachen van wedstrijden en beoordelen van spelers.

  Afwezig bij een training? Meld je even af!

  We verwachten iedere speler bij de teamtraining. Mocht uw kind niet kunnen trainen, dan kunt u uw kind afmelden door een mailtje te sturen. Graag even naam, team en reden vermelden.

  Training afgelast?

  Het kan zijn dat de trainingen vanwege slechte weersomstandigheden worden afgelast. Dit zal dan tijdig op de website of aan de leiders bekendgemaakt worden. Dus heeft u niks gehoord en staat er niets op de website dan kunt u ervanuit gaan dat het gewoon doorgaat.

  Heeft u vragen of op- en aanmerkingen? Mail dan gerust naar academie@vvjonathan.nl

  Alvin Veldhuizen en Tim Grapendaal

  Coördinatoren Jonathan Voetbalacademie