• Jonathan goes NIKE

  Eind vorig seizoen (2022-2023) is een werkgroep gestart om de alternatieven te bekijken vanwege het aflopende kledingcontract met Quick (ingang seizoen 2024-2025). De insteek was niet om Quick per definitie uit te faseren, maar zo’n moment na een lange samenwerking geeft de mogelijkheid om wellicht een betere deal te maken voor een nieuwe periode.
   
  Bij de start van de werkgroep is een aantal criteria benoemd voor de beoordeling van de aanbieders. Uiteindelijk zijn Deventrade-Sport2000 (Stanno), Voetbalshop (Nike) en Kogros (Quick) als leverancier/kledingmerk op de ‘short list’ gezet.
   
  In de tussentijd is via de website van vv Jonathan een enquete gehouden over de kleding. Nike werd hier als favoriete merk bestempeld door de respondenten (110+). De werkgroep heeft alle voorstellen uitgewerkt inclusief een financieel rekenmodel en dit voorgelegd aan het bestuur. Uiteindelijk heeft het bestuur alle aspecten van de aanbiedingen tegen elkaar afgewogen en het volgende besloten:
   
  - Met ingang van seizoen 2024-2025 start vv Jonathan met een kledingfonds (meer info volgt);
  - De samenwerking wordt opgestart (voor 6 seizoen) met Voetbalshop-Nike.
   
  Dat betekent dat de huidige tenues miv het komende seizoen 2024-2025 niet langer als wedstrijd-tenue kunnen worden gebruikt. Over de uitgifte en de stijl volgt snel nieuws via de social media, website en app-groepen. Gooi je Quick-tenue en andere kleding vooral niet weg … je kunt natuurlijk je Quick-tenue gebruiken om in te trainen.

  Het bestuur
  VV Jonathan