• Jonathan gaat in lockdown, alle activiteiten per direct gestaakt.

  De toespraak van Minister-President Rutte in ogenschouw nemende heeft het bestuur besloten per direct alle Jonathan activiteiten te staken. Hiermee komt dan ook een abrupt einde aan, onder andere, alle trainingen en onderlinge wedstrijden. 

  Deze maatregel is van kracht voor al onze activiteiten! Ook de Jonathan Shop zal per direct gesloten zijn. Mede gezien de enorme omvang van onze organisatie en de impact die dat kan hebben heeft het bestuur deze beslissing genomen. 

  Met een enorme dankbaarheid kijken wij terug op de afgelopen weken waarin, met slechts een week rust, bijna iedereen aan het voetballen is gebleven. De inzet van jullie om onze vereniging te steunen met bijvoorbeeld de Grote Clubactie, de Make-A-Wish pepernoten, de Oliebollen van Vroeg en het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten waren hartverwarmend. 

  Dank daarvoor, het toont de veerkracht van onze vereniging. 

  Zodra er weer mogelijkheden zijn zullen wij dat zo snel mogelijk aan iedereen communiceren. Voor nu gaan wij, in ieder geval tot 4 januari, in winterslaap en rekenen wij erop iedereen in 2021, in goede gezondheid, te kunnen verwelkomen.

  Blijf gezond, let op afstand op elkaar, blijf in contact en tot snel!

  Mede namens onze Corona-werkgroep,

  Bestuur vv Jonathan