• Jonathan centraal in de Galgenwaard

    Afgelopen zaterdag was het zover: Jonathan O14-3 en O15-3 waren uitverkoren om het grote 'Zorg van de Zaak' spandoek over het heilige gras naar de middenstap te dragen. Een enorme eer natuurlijk, dus de Jonathanners waren gespannen. Er waren ook wat neutrale Jonathanners aanwezig in andere vakken en die hebben scherp opgemerkt dat de vlag niet helemaal scherp op de middenstap lag. Waarschijnlijk hebben de 'spontane' watersproeiers daar iets mee van doen gehad....

    Gelukkig was het mooi weer en konden we genieten van een leuke wedstrijd. Utrecht was sterker, maar kon dat ondanks twee keer het houtwerk helaas niet verzilveren naar drie punten. Wel waren alle spelers erg enthousiast, dus hierbij nogmaals veel dank aan Jonathan en FC Utrecht!!

    PS: we weten het niet helemaal zeker, maar volgens mij was de stadion speaker tijdens de rust ook een goede bekende van Jonathan: Rob Zomer sprak het publiek toe en bedankte ook onze spelers uitgebreid voor het dragen van de vlag. Het was een mooie avond!