• Jonathan Business Club sluit seizoen af bij Mooi Zeist met Rosé & Saté Party

    Zeist - Afgelopen weekend heeft de Jonathan Business Club het seizoen op feestelijke wijze afgesloten met een exclusief evenement bij Mooi Zeist. Meer dan 50 leden waren aanwezig om te genieten van het mooie weer, heerlijke wijn, smakelijk eten en natuurlijk om te netwerken en gezelligheid te ervaren. Het was een heerlijke afsluiting van een mooi seizoen voor de businessclub.

    Met een activiteitenprogramma waar menig vereniging uit de tweede en eerste klasse jaloers op is, heeft de club een solide netwerk opgebouwd van ondernemers uit de regio. De Jonathan Business Club heeft het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt en telt inmiddels ongeveer 75 leden, 100 per eind ‘23/’24!

    Hoewel het eerste elftal van voetbalvereniging Jonathan dit seizoen helaas degradeerde, kijken de leden van de vereniging en de businessclub vol vertrouwen naar de toekomst. Vv Jonathan heeft ambitieuze plannen voor de toekomst en blijft streven naar groei en verbetering. De komende tijd zal de focus liggen op de financiering en het realiseren van de nieuwbouw van het clubgebouw, het aantrekken van nieuwe sponsoren en het verder ontwikkelen van de businessclub.

    Er is nog plek voor meer ondernemers in de Businessclub. Voor meer informatie over hoe een samenwerking eruit ziet, neem even contact op via businessclub@vvjonathan.nl