• Jonathan A-selectie klaar voor het nieuwe seizoen.

Op 15 juni 23:59 eindigde de mogelijkheid tot overschrijving in het amateurvoetbal. Zoals in de regionale media te lezen was zijn er veel spelers van vereniging gewisseld.

Ondanks de Corona crisis heeft de technische commissie van Jonathan niet stil gezeten en is er in geslaagd om een goede groep voor de Jonathan A selectie (eerste en tweede elftal) samen te stellen. Hierbij willen wij jullie graag verder hierover informeren.

Maar liefst zeven van onze zeer getalenteerde jeugdspelers blijven Jonathan trouw bij hun overstap naar het seniorenvoetbal. Oscar Steutel,  Paul Boersen,  Joep van Esseveld,  Maarten Rensing, Tom Roks, Dani van Soest en Sander Zaal zullen ook het komend seizoen de groen witte kleuren dragen.

Een mooie ontwikkeling die ons nog trotser maakt op onze uitstekende jeugdopleiding.

Tevens komen er acht spelers van andere verenigingen. Coen Rodenburg en Jerome Gijsbertsen (SV Odijk), keeper Tim van Dompzelaar (DOSC), Gideon Dammes ( IJFC Jeugd), Naoufel Allouche (SV Zeist) , Abdullah Achaq (DVSU), Guido van Voorst (Saestum)  en Joris van Rooijen. Joris speelde het afgelopen seizoen niet maar heeft een verleden bij diverse betaald voetbalclubs.

We heten allen van harte welkom bij Jonathan.

Slechts vier spelers hebben de selectie verlaten. Appie Ayoubi en Sander van de Berg keren terug naar FC de Bilt, Glenn Linnenbank gaat naar SVL en Matthijs Visser neemt het komende seizoen een sabbatical in verband met werk.

De A-selectie voor het seizoen 2020-2021 bestaat nu uit 44 spelers. Trainers Rob Zomer en Jon van Staa zullen vanaf begin augustus het eerste en tweede elftal gaan klaarstomen voor het nieuwe seizoen waarbij de doelstelling als altijd zal zijn: promoveren!

Binnenkort zullen wij jullie, samen met Rob en Jon, verder informeren over de verwachtingen en doelstellingen voor komend seizoen.

Namens de voetbalcommissie,

Peter Bruggeman, voorzitter voetbalcommissie