• Jonathan 1 wint ook 2e bekerwedstrijd

Voor ons vlaggenschip stond zaterdag 5 september de 2e bekerwedstrijd op het programma. Was Odysseus’91 twee weken geleden al onze oefentegenstander vandaag opnieuw tegenstander maar dan wel in de tweede bekerronde. Toen  overtroefde de Utrechtse studenten voetbalclub ons groen witte vlaggenschip met twee vingers in de neus. 0-6 was maar liefst de eindstand veertien dagen geleden.

Vraag vooraf was natuurlijk of Jonathan zich opnieuw zou laten af troeven. Het antwoord is snel gegeven. Een gemotiveerd en op veel fronten beter Jonathan liet Odysseus’91 met de staart tussen de benen afdruipen met een 3-1 overwinning. Een overwinning waarop weinig viel af te dingen. Behoudens het eerste kwart van de wedstrijd waarin de Utrechters al snel een voorsprong namen was Jonathan de overheersende ploeg. Dat resulteerde in een 2-1 voorsprong bij rust en een 3-1 eindstand.

Volgende week de laatste wedstrijd in de groepsfase van de bekerronde en wel uit in Blaricum tegen BVV’31 uit Blaricum. Aanvang van deze wedstrijd is 14.30 uur en wordt gespeeld op het sportpark aan het Hendrik Smitlaantje 6 in Blaricum. Stel dit adres in wanneer gebruik wordt gemaakt van de navigatie.