• Jonathan 1 pakt 3 punten thuis tegen sv Laren '99

  Zaterdag 20 januari was sv Laren ‘99 op bezoek op het Sportpark Achter ‘t Slot. In eerste instantie was de scheidsrechter tevreden met de inspanningen van onze vrijwilligers om het hoofdveld sneeuwvrij te maken en keurde het veld goed. Helaas was de tegenstander toch niet tevreden met volgens hen een ‘verhoogd risico op blessures’. Jonathan deelde die mening niet. Na overleg met de KNVB heeft de verstandige scheidsrechter toch besloten de wedstrijd door te laten gaan en de start uit te stellen om de zon verder haar werk (indien nodig) te laten doen en de beide teams nogmaals een uitgebreide warming-up te laten doen. Het veld bleek uiteindelijk goed bespeelbaar zoals al door de scheidsrechter van dienst eerder was vastgesteld.

  Laren nam binnen 20 minuten de leiding in de wedstrijd door de 0-1 te scoren. Maar binnen 2 minuten antwoordde Jonathan: Jos Swaray bracht met een uitstekende actie Dani van Soest in stelling waardoor de score weer gelijk was.

  Terwijl alle toeschouwers de warme kantine wilde gaan opzoeken was er vlak voor het einde van de eerste helft een overtreding op Hemn Ali, net buiten het 16-metergebied. Gianluca Nijholt benutte zijn vrije trap buiten het bereik van de keeper en de 2-1 was een feit.

  In de tweede helft waren er kansen voor beide teams, maar ons vlaggenschip slaagde erin deze score te behouden en zo waren de 3 punten binnen.

  Gianluca kreeg de bloemen als ‘man of the match.’

   

  Wedstrijd verslag: Suresh Chadda met toevoegingen van Marco Koetsier

   

   

  Alle foto's zijn hier te vinden: https://jalbum.net/a/2102018