• Jonathan 1 neemt drie punten mee uit Baarn

Zaterdag 4 november speelde Jonathan 1 de uitwedstrijd tegen TOV uit Baarn. Een bekende tegenstander die in het verleden vaak een lastige horde was. De laatste ontmoeting in het seizoen 21/22 werd door Jonathan gewonnen met 0-4.

Rob Zomer moest een beetje puzzelen met de opstelling. Sam van Kleef en Gianluca Nijholt konden niet starten vanwege wat ongemakken. Mike Maas maakte na een blessure weer deel uit van de wedstrijdselectie.

In de eerste helft kon Jonathan naar hartenlust combineren, de ruimtes waren groot er werden een aantal goede kansen niet benut. Hemn Ali raakte de paal en Dani van Soest kopte een bal net naast. TOV kon niets tegen het veldoverwicht van Jonathan inbrengen en het wachten was op een doelpunt van de groen-witten. In de 46e minuut viel dan eindelijk de treffer. Hemn komt door over links en geeft de bal aan Nick Neering die Dani voor de keeper zet. Dani rondt prima af.

In de 58e minuut is het wederom Dani die de 0-2 in schiet. TOV probeert nog wat maar komt niet verder dan wat halve kansen die geen gevaar zijn voor Bas van den Hoek. In minuut 76 een pass van Dani waar Nick Neerings goed overheen stapt. Hierdoor kan Marco Knopper de 0-3 binnen schieten. Nauwelijks twee minuten later bereikt een goede pass van Marco de ingevallen Gianluca Nijholt die prima afrondt, 0-4. In de slotminuten komt Dani op links goed door en brengt de bal in het 16 meter gebied. Mike Maas drukt feilloos af en brengt de eindstand op 0-5.

Een prima prestatie waarmee Jonathan 1 de vijfde plaats op de ranglijst in neemt. Volgende week de thuiswedstrijd tegen de nummer 4, Eemnes.

Opstelling Jonathan:

Bas van den Hoek, Rui Sedney, Joris Muusse, Gilliam Hund, Rob Stoop, Jordey Buitenhuis (Lars Kerkmeijer), Nick Neerings, Jos Swaray, Dani van Soest, Marco Knopper ( Mike Maas), Hemn Ali (Gianluca Nijholt)

Assistent scheidsrechter : Chris Oltmanns

Foto gallerij is hier te vinden : https://jalbum.net/a/2094614