• Jonathan 1 flikt het en gaat een ronde verder!!!

Na een bloedstollende penaltyreeks kwam Jonathan als winnaar uit de bus!
    En over ‘bus’ gesproken ...wat een feest wat dat!!! Ook naar Soest rijdt weer
    een bus vanuit Jonathan.

INSCHRIJVEN via deze link:    http://bit.ly/busJonathan1

Tekst gaat verder onder de poster.

• Wie de jeugd heeft....

... maakt verbinding!

Lopik - Jonathan, de 1e wedstrijd in de strijd om een plek in de 2e klasse voor volgend seizoen. De  ambitie voorafgaand aan het seizoen was duidelijk: kampioen worden of toch in elk geval promotie afdwingen. Het kampioenschap is helaas niet gelukt, maar de strijd voor promotie is fantastisch gestart!

Wat een feest samen met al die jeugdige supporters na afloop van een bloedstollende penaltyreeks met een gemiste Panenka van Lopik als laatste in de rij! Het was een prachtig plaatje om al die jonge gasten langs de lijn te zien staan met JONATHAN sjaals en/of groene shirts aan.

Gedurende het seizoen werd steeds meer de verbinding gelegd tussen de jeugd van Jonathan en het eerste elftal. De opkomst met rookfakkels, vuurwerk en vlaggen zorgden voor geregeld voor spectaculaire opkomst van de spelers. En in de eerste week van januari een training voor de jeugdspelers verzorgd door het 1e elftal. Stap voor stap meer verbinding.

En afgelopen zaterdag is wellicht een basis gelegd voor de toekomst. Fantastisch om te constateren dat afgelopen zaterdag meer dan 30 jeugdleden in de bus stapten om het elftal te ondersteunen. Feest langs het veld, feest in de bus ?? dat is toch leuker dan een middagje Play Station!

Komend weekend staat opnieuw een busreis op het programma voor de 2e wedstrijd in de strijd om promotie. In Soest is VV’49 de tegenstander. Een bekende uit de competitie. Twee keer eerder wist Jonathan te winnen, gaat dat ook een derde keer lukken? Met veel support zal het in elk geval makkelijker zijn ?? dus meld je aan en stap zaterdag in de bus naar Soest samen met al je clubgenoten!

Voor een prachtige fotoreportage van onze huisfotograaf Suresh Chadda klik op: http://jalbum.net/mobile/#a=1934773