• Jonathan 1 en Jonathan 2 zijn weer begonnen

Zaterdag 3 augustus jl. was de start-zaterdag voor onze seniorenselectie.

Jonathan 1 en 2 gezamenlijk op veld 1 in de trainingsstart in de aanloop naar de competitie seizoen 2019/2020. Daar bleef het natuurlijk niet bij want na de inspannende trainingen volgden al snel de eerste oefenwedstrijden. Een greep daaruit. Winst voor selectie 1 tegen Buiten Boys, de Meern en Delta Sports. En ook het 2e selectieteam liet zich niet onbetuigd. Ook winst op Buiten Boys, en ook thuis tegen vv Hees 2.

Op de laatste dag in augustus begonnen zowel voor Jonathan 1 als Jonathan 2 de eerste bekerwedstrijden. Jonathan 1 thuis tegen SVMM uit Maarn en Jonathan 2 uit tegen SCH'44 in Harmelen. Beide wedstrijden eindigden in winst voor de groen witten. Jonathan 1 boekte een te magere 3-0 overwinning (teveel kansen werden niet benut) terwijl Jonathan 2 met een 2-4 winst huiswaarts keerde.

De kop is er dus af en de komende twee zaterdagen staan in het teken van de bekerwedstrijden. Zo speelt het eerste team komende zaterdag uit tegen vv Hees. Aanvang 14.30 uur op het sportcomplex van de vv Hees aan de Verlengde Oude Utrechtseweg 2A in Soest. Jonathan 2 speelt om 12.00 uur thuis tegen Altius 3.

Wedstrijden van volgende week zaterdag 7 september:

14:30 uur  vv Hees 1 - Jonathan 1    Verlengde Oude Utrechtseweg 2A,  Soest

12:00 uur Jonathan 2 - Altius 3  Sportpark Achter 't Slot, Zeist