• Jon van Staa nieuwe trainer Jonathan 2

Jon van Staa is met ingang van het seizoen 2020/2021 de trainer van Jonathan 2. Jon is geen onbekende in het voetbalwereldje.  Als speler wist hij via DOS en Velox het betaald voetbal te halen. Hij speelde betaald voetbal bij SC Heracles Almelo en FC Wageningen.

Na zijn spelerscarrière ging Jon als trainer aan de slag. Hij was actief als hoofdtrainer bij onder andere: Unio, De Meern ( zaterdag), Hoogland, Soccer Boys, Schoonhoven en S.V.L.  waarna hij een aantal jaren wedstrijdanalyses maakte voor onder andere FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo.

Twee jaar geleden ging Jon weer als trainer aan de slag bij het tweede elftal van Sportlust ’46 in de reserve eerste klasse.

Jon is een voetbalman pur sang . Zoals hij het zelf zegt: “Voetbal is mijn passie, ik sta er mee op en ga er mee naar bed”.

De Voetbalcommissie van Jonathan was na gesprekken met Jon overtuigd dat hij de juiste man is om met  Jonathan 2 de doelstellingen te bereiken en is zeer verheugd dat Jon vanaf augustus voor de groep staat.

We heten Jon van harte welkom!