• Gezocht: 6 jeugdleden, die willen helpen de Groene Welpen op de woensdag te trainen.

Afgelopen jaren hebben er meerdere jeugdspelers als assistent-trainer meegelopen met jeugdtrainers. Hieronder een aantal quotes waarom zij hun vrije middag hier graag aan besteden:

Malte: “leuk te zien dat kinderen beter worden aan de hand van je tips èn je leert zelf ook veel.”

Tijn L: ”leuke tijdsbesteding. Zeker als je ziet dat ze dingen oppikken in wedstrijden, die jij ze in de training geleerd hebt. Je krijgt er wat voor terug en je leert zelf ook veel, zowel voetballend als sociaal.”

Wouter: “leuker dan een ander baantje en je leer erg veel op sociaal vlak.”

Tijn A: “ik zou het aanraden omdat het leuk werk is en je ziet de kinderen vooruitgaan in de jaren.”

Dit seizoen hebben Alvin en Tim ruimte om bij de Jonathan Voetbal Academie 6 jeugdspelers onder begeleiding van studenten van de sportacademie Utrecht training te laten geven aan de Groene Welpen. Hiermee kunnen ze leren wat het voetbaltrainersvak inhoudt. De training is elke woensdag van 16.30-17.30 uur (muv vakanties).

Zit je zelf in een Juniorenteam en ben je enthousiast om op woensdag de jongste jeugd de eerst beginselen van de voetbalkunst bij te brengen, stuur dan voor 6 september een e-mail naar academie@vvjonathan.nl, want vanaf 9 september gaat de JVA van start. We horen graag van je.

Jonathan Voetbal Academie/Voetbalcommissie