• Nieuwe speler heren 1 : Jurre van Droffelaar

  Mijn naam is Jurre van Droffelaar, ik ben 24 jaar oud. Ik ben geboren in Amersfoort en ben woonachtig in Zeist. Ik werk en leer momenteel op basisschool de Meerklank. 

  Jonathan is een ambitieuze club en ik ben dat zelf ook! Dit is de juiste keuze voor mij.

   

  In de jeugd heb ik gespeeld bij Saestum, FC Utrecht en in de senioren heb ik gespeeld bij FZO, SVL Langbroek, SV Zeist en Saestum.

  Tijdens mijn tijd bij Utrecht heb ik helaas mijn been gebroken, wat een flinke uitdaging was. Het heeft lang geduurd voordat ik volledig hersteld was, maar ik heb nooit mijn liefde voor het spel verloren. Ondanks deze tegenslag ben ik blijven genieten van het voetballen en heb ik mijn weg teruggevonden naar het veld. Uiteindelijk ben ik nu al paar jaar fit, en ben als ik speler zowel binnen als buiten het veld gegroeid.

   

  Ik heb in het voetbal veel noemenswaardige momenten meegemaakt. Maar het moment dat ik als 11 jarige jongen bij de jeugd van Utrecht mocht aansluiten zal me voor altijd bij blijven.

   

  Ik geef 100% voor het shirt dat ik draag, ook zal ik me steentje bijdragen aan de vereniging zowel binnen als buiten het veld.

   

  Ik wil graag laten zien wat mijn kwaliteiten zijn en daarmee mijn teamgenoten te kunnen ondersteunen. En daarnaast wil ik me bij Jonathan verder ontwikkelen als speler in de tweede klasse. Ik kijk er naar uit om om deel te maken van dit team!