• Hank Kuit 40 jaar lid van Jonathan

Onze secretaris heeft zijn vrije dag benut om een bezoekje te brengen aan Jonathan lid Hank Kuit, inmiddels woonachtig  in het rustieke Gelderse plaatsje Laren.

Hank heeft in ruim 20 seizoenen meer dan  500 wedstrijden in het 1e elftal gespeeld en maakte deel uit van de kampioensteams in 1981 (onder Henne Olthof) , 1986 (onder Rob Meijer) en 1995 (onder Pierre Stevenaart).

Daarna heeft hij nog vele jaren met zijn oud teamgenoten in lagere elftallen gespeeld, waarmee nog regelmatig een kampioenschap werd behaald.

Nadat Hank gestopt is met voetballen is hij de vereniging trouw gebleven als niet spelend-lid en begunstiger van de Club van 100.

Voor zijn 40 jarig lidmaatschap kreeg Hank met terugwerkende kracht de gebruikelijke versierselen uitgereikt, die een plekje krijgen bij zijn andere aandenkens aan Jonathan.

Hank volgt het wel en wee van de club nog steeds op de voet en heeft beloofd spoedig een keer naar Zeist af te reizen om een wedstrijd van het 1e te bekijken en bij te praten met oude bekenden.

Er werden nog vele oude herinneringen en anekdotes opgehaald, en het bleef nog lang onrustig in Laren.

• Secretaris Jeroen van Duijvenbode en jubilaris Hank Kuit