• Groen Wit Technisch Hart, adviesorgaan voor de voetbalcommissie van V.V. Jonathan.
    V.V. Jonathan heeft de ambitie om als zaterdagvereniging een toonaangevende voetbalvereniging te zijn voor Zeist en omstreken. Dit houdt in dat we de komende 5 jaar als vereniging het 1e elftal naar de 1e klasse willen brengen, met als tussenstap een periode van stabiel presteren in de 2e klasse, en vervolgens verder willen groeien.
    Mede om die reden is begin september 2023 het Groen Witte Hart in het leven geroepen, met als doel positief kritisch mee te kijken naar de uitvoering van het technische beleid van V.V. Jonathan, in eerste instantie bij O17-1, O18-1, O23 en het 1e elftal, om zo de ambitie van de vereniging gezamenlijk te kunnen realiseren. Het Groen Witte Hart houdt zich positief kritisch bezig met onder andere:

• De verbinding tussen de teams O17-1, O18-1, O23 en het 1e elftal.
    • De samenstelling van de selectie van het 1e elftal, waarbij de doorstroming vanuit de eigen jeugd en het behoud van eigen spelers centraal staan.
    • Interne en externe scouting in samenwerking met de voorzitter van de voetbalcommissie en het hoofd jeugdopleiding.
    • De aanstelling van trainers in samenwerking met de voorzitter van de voetbalcommissie en het hoofd jeugdopleiding.
    Het Groen Witte Hart bestaat voornamelijk uit voormalige 1e elftal spelers van V.V. Jonathan die zich vrijwillig inzetten om de ambitie te realiseren. Het bestaat op dit moment uit Ron de Bot, Niels van Weely, Raymond de Groen, Roy Versluis, Ruud Post, Oscar Klaassen, Michel van de Broek, Marcel Lieftink, Gerard van de Leest en Christiaan Driessen.
    Als je ook op vrijwillige basis een rol wilt vervullen en een bijdrage wilt leveren aan de ambitie van V.V. Jonathan, neem dan contact op met Ramond Leenders, bestuurslid Vrijwilligerszaken, via ramond.leenders@gmail.com of met Christiaan Driessen, voorzitter van de Voetbalcommissie, via c.driessen@driessenfood.nl.
    Namens het Groen Wit Technisch Hart.