• Geslaagde Nieuwjaarswedstrijden en -receptie

Op zaterdag 7 januari waren de tradionele nieuwjaarswedstrijden en aansluitend de nieuwjaarsreceptie bij Jonathan.

Voor een uitgebreide fotoreportage van de wedstrijden door Suresh Chadda klik op: fotoreportage

Uitslag Huidig Jonathan 1 - oud-Jonathan: 7-2.

• In een goed gevulde kantine konden alle aanwezigen genieten van lekkere hapjes, geregeld door sponsoren Restaurant mooi Zeist en Vishandel Vossole.

• TEAM van het JAAR

Daarna was het tijd voor de nieuwe voorzitter Rob Weber om het TEAM van het JAAR bekend te maken: dit maal de Jeugdscheidsrechters, die behalve de eer ook allemaal een bioscoopbon kregen.

• VRIJWILLIGER van het JAAR

Joris van Straaten mocht daarna terugkomen bij Rob Weber, niet alleen om toegezongen te worden door de hele kantine voor zijn verjaardag, maar ook omdat hij Vrijwilliger van het Jaar was geworden. Naast zijn studie steekt hij veel tijd in het begeleiden en werven van jeugdscheidsrechters.

• ERELID

Tenslotte werd oud-voorzitter Frank Slijper in het zonnetje gezet, hij werd benoemd tot Erelid van de vereniging wegens grote inzet tijdens zijn voorzitterschap!