• Geslaagde kerstklaverjasavond met dit keer een winnaar met een verrassende prijskeuze!

  In een wederom goed gevulde v.v. Jonathan kantine en aan onze nieuwe tafels vond afgelopen donderdagavond 20 december de traditionele kerstklaverjasavond plaats. Er waren dit keer 11 tafeltjes bezet, die allen streden om de prijzen die deels belangeloos door diverse sponsoren beschikbaar waren gesteld.

  Er was één tafel die er wat lang over deed de gespeelde ‘bomen’ te analyseren om te achterhalen wiens schuld het nu was waarom er een ‘nat’ of zelfs een pit op het papier was waar te nemen maar uiteindelijk konden we overgaan tot de prijsuitreiking.

  Nadat alle punten bij elkaar waren opgeteld konden de deelnemers rond 23:15 uur één voor één naar voren komen om een prijs uit te zoeken. De prijzen varieerden van dinerbonnen, banketstaven, vlees voor op de gourmettafel, een hengel tot 2 business seats kaarten voor Ajax - Heerenveen.

  Er was dit jaar een verrassende winnaar in de persoon van Arjan van Ginkel en als die dan toch winnaar wordt, doet hij het meteen goed want hij had maar liefst 600 punten meer dan de nummer twee. Zijn keuze om te kiezen voor de kaarten van Ajax was des te verrassender als supporter van een niet nader te noemen club.

  Na vorig jaar eerste te zijn geworden was er wederom een podiumplek (3de) voor Pieter Mulder. De 2de plaats was voor Rob Bergers.

   Zie onderstaand de 3 heren die een podiumplaats wisten te bemachtigen.

   Top drie:

   1. Arjan van Ginkel 5968 punten

   2. Rob Bergers 5412 punten

   3. Pieter Mulder 5374 punten

   Langs deze weg gaat onze dank ook nog uit naar de heren Diederik en Kishan achter de bar voor de goede zorgen. En zo ook dank aan de volgende sponsors (in willekeurige volgorde), voor de bijdrage aan het prijzenpakket:

 • Rest me nog een ieder fijne kerstdagen toe te wensen en tot op de nieuwjaarsreceptie zaterdag 5 januari 2019.

  Niels