• Jonathan Champions League per direct stil gelegd.

  Beste Jonathanners,

  Het bestuur heeft besloten om de Jonathan Champions League per direct stil te leggen. 

  Uit recente berichtgeving blijkt duidelijk dat er een corona brandhaard dreigt onder de scholieren van Zeist. Op diverse scholen stijgen de besmettingen en De Breul heeft haar examenklassen VWO 6 naar huis gestuurd. In deze groep zijn vanzelfsprekend ook leden van Jonathan aanwezig. Dit zijn spelers, trainers, begeleiders etc etc. 

  Hoe jammer wij het ook vinden, gezien de omvang van de organisatie en de hoeveelheid mensen op ons complex zijn wij tot deze beslissing genoodzaakt. Ook de grote hockeyverenigingen Schaerweijde en Phoenix hebben hun programma stilgelegd.

  Net als De Breul is het bestuur van Jonathan boos en teleurgesteld. Enkele vrijwilligers zijn de afgelopen maanden druk geweest om onze leden aan het voetballen te houden. Een strakke organisatie en een competitief voetbalprogramma tot gevolg. Wij moeten nu voor ruim 1.000 jeugdleden het programma stilleggen omdat enkele Zeister jongeren hun verantwoordelijkheid niet willen nemen. 

  Het bestuur roept al onze leden op om gehoor te geven aan de oproep,  in ieder geval dit weekend, nergens te gaan sporten. Als iedereen nu even voorzichtigheid in acht neemt kunnen we snel weer aan het voetballen.

  Later dit weekend zal het bestuur een beslissing nemen over de komende periode. 

  Met sportieve groet,

  Bestuur vv Jonathan.