• Frank Aboikoni trainer Jonathan O23

Frank Aboikoni is het komende seizoen trainer van het nieuw te vormen O23 team. Frank is geen onbekende voor onze vereniging, hij was eerder trainer van de JO17-1.

Als speler was 52 jarige Zeistenaar actief voor ander andere: AZ, Elinkwijk, DOVO, SC Huizen, AFC Amsterdam en Rijnsburgse Boys.

Frank brengt veel ervaring mee als trainer. Hij was eerder als trainer actief bij SV Huizen, Saestum, Faja Lobi, FC VVC en Nieuw Vennep. De afgelopen twee seizoen was Frank hoofdtrainer van OSM’75 uit Maarssenbroek.

In de gesprekken met Frank bleek al snel dat hij de juiste man voor ons is. Zijn visie en beleving zijn de ingrediënten voor een succesvolle samenwerking aldus de voetbalcommissie.

We heten Frank van harte welkom en wensen hem veel succes bij onze mooie vereniging.