• Fast Moving Insights steekt Jonathan JO15-1 in het nieuw

Jonathan JO15-1 loopt er sinds kort mede dankzij Fast Moving Insights weer puik bij, want deze sponsor stak de mannen van trainer Tom van Dijken en assistent-trainer Sam van Kleef in schitterende nieuwe trainingspakken en warming-up shirts. Fast Moving Insights biedt diensten aan op het gebied van consultancy, analytische tools en training aan A-merken in de 'fast-moving consumer goods'-sector. Deze sector produceert veelverkochte consumentengoederen die gewoonlijk niet langer dan een jaar meegaan, zoals voeding, toiletartikelen, zeep, cosmetica, wasmiddelen en plastic wegwerpproducten.

In het nieuw gestoken beleeft Jonathan JO15-1 een wat wisselende seizoensstart. Tijdens de poule-fase van de beker, gekoppeld aan drie hoofdklassers, deed het team dat wat het als divisionist in dit gezelschap aan zijn stand verplicht was: plaatsing voor de knock-out fase, nadat achtereenvolgens Woudenberg (8-0), De Bilt (3-2), en Geinoord (6-0) redelijk moeiteloos opzij waren geschoven.

De competitie dan. Jonathan JO15-1 is ingedeeld in een mooie maar loodzware 6e divisie, en staat na drie wedstrijden helaas nog puntloos op een gedeelde laatste plaats. Niet zo gek, want de competitie werd geopend met een kansloze 4-0 nederlaag tegen het sterke PVCV, vooraf ingeschat als een van de titelfavorieten, en afgelopen zaterdag stond in speelronde 3 BFC, met hoofdletters kampioenskandidaat nummer 1, op het menu. De opdracht was om het veld klein te houden, en op eigen helft de Bussumse ploeg agressief en kort op de man op te vangen. Daarin slaagde de Slotbewoners redelijk, maar nadat in het tweede bedrijf kort na de 0-2 van de bezoekers een van de groen-witten een terechte rode kaart had ontvangen, was de wedstrijd gespeeld, en werd de schade in ondertal beperkt tot 0-3. Tussendoor werd op het Slot onnodig met 0-1 verloren van AS'80 uit Almere, daar waar minimaal een gelijkspel of zelfs meer mogelijk was geweest.

De eerste competitiepunten moeten dan maar a.s. weekeinde worden binnengehaald, als Jonathan JO15-1 aan de boorden van het Gooimeer op bezoek gaat bij het lastige Huizen, aanvang 9:30 u. Tot dan!