• Explosieve start Groene Welpen, vanaf zaterdag 2 groepen

Afgelopen zaterdag startte het voetbalseizoen 2018-2019. En niet alleen voor onze elftallen maar juist ook voor onze Groene Welpen. Naast onze bestaande leden kwamen ook veel nieuwe kinderen ruiken aan de voetbalsport. Met als zeer positief gevolg dat vanaf aankomende zaterdag alweer twee groepen starten:

Geboortejaar 2013  start om 09:00u (8:45u aanwezig)
    Geboortejaar 2012  start om 10:00u (9:45u aanwezig)

Er zijn op dit moment twee coördinatoren voor de Groene Welpen. Tamara Hendriks en Johan Schaap als coördinatoren voor de 2012 groep. We zijn dus nog op zoek naar twee coördinatoren voor de 2013 groep.

Wilt u informatie over wat dat exact inhoudt? Spreek Johan of Tamara op de zaterdag even aan, mail naar coordinator-groenewelpen@vvjonathan.nl. U kunt op zaterdag ook even het wedstrijdsecretariaat binnenlopen voor informatie