• Een makkelijke overwinning voor Jonathan 1 bij de buren in Bunnik

Jonathan 1 startte met de volgende spelers:

Jort Ruijssenaars(k), Rui Sedney, Tom Roks, Joris Muusse, Bart Rijnja, Roy Versluis(C), Marco Knopper, Floris van den Berg, Dani van Soest, Philip Ties en Jesse Bertens.

Wisselspelers waren: Pepijn Hopstaken, Naoufel Allouche, Bas de Waal, Sam van Kleef en Berend Veefkind.

Over de wedstrijd kunnen we vrij kort zijn, de groen-witten waren in alle linies beter dan het geel-blauwe-team. Prima veldspel tot aan het 16 meter gebied. Slechts één doelpunt voor rust: Marco Knopper scoorde na een mooie pass van Philip Ties. Spits Dani van Soest was in deze wedstrijd wat ongelukkig in de afronding, maar ik zou zeggen kop op, het komt zeker weer.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, alleen werd er wel gescoord door achtereenvolgens: Bas de Waal, Rui Sedney en Philip Ties. Eindstand 0-4.

Dan waren er nog de volgende wissels: Bas de Waal voor Jesse Bertens, Pepijn Hopstaken voor Roy Versluis, Naoufel Allouche voor Dani van Soest en Sam van Kleef voor Joris Muusse.

Aanstaande zaterdag 18 september is de laatste bekerwedstrijd op sportcomplex Olympos tegen Odysseus’91. Aanvang LET OP: 15.15 uur.

Nog een vermelding waard dat ook onze Onder 23 hun 2e wedstrijd heeft gewonnen, in de hoofdstad werd het Amsterdamse Bos met 5-0 verslagen, vorige week werden de leeftijdsgenoten van De Meern met 8-2 naar huis gestuurd.

Verslag: Dick van de Streek.