• Doe in de zomervakantie mee aan de Voetbal & Fun 3-daagse bij vv Jonathan!

Doe in de zomervakantie mee aan de Voetbal & Fun 3-daagse bij vv Jonathan! Kinderen van 6 t/m 14 jaar van alle verenigingen zijn welkom!

Lekker met je vrienden voetballen tijdens je vrije zomerdagen? Voetbalschool Oranje organiseert tijdens de zomervakantie de Voetbal & Fun 3-daagse op de velden van vv Jonathan. Hierbij staat voetbal natuurlijk centraal!

Deelnemers kunnen zich van 09:00 tot 15:30 uur in het zweet werken met in de ochtend o.a. partijtjes, afronden op de goal en techniekoefeningen. Wij dagen de spelers uit om zijn of haar voetbalkwaliteiten te verbeteren. Onze trainers van Voetbalschool Oranje hebben jarenlange ervaring met het organiseren van dit soort voetbaldagen. Voor elke speler is er genoeg variatie. Naast de ochtendtrainingen is er in de middag uiteraard ook tijd voor veel partijspelen en andere voetbalspellen. O.a. de smartgoals, rebounder, snelheidsmeter, opblaasbare pannakooien, voetbaldarts en nog veel meer! Kortom het worden drie leerzame dagen, maar vooral met heel veel plezier! Voor de lunch wordt natuurlijk ook gezorgd.

Schrijf je nu dus snel in voor de Voetbal & Fun 3-daagse!

Aanmelden en meer info op: www.voetbalschooloranje.nl

* 3 Voetbaldagen van 9:00 uur tot 15:30 uur

* Kinderen van 6 t/m 14 jaar van alle verenigingen zijn welkom!

* VSO-tenue

* VSO-rugtasje

* VSO-bal

* VSO-bidon

* Certificaat

* Lunch

* €130 of €100 voor deelnemers die al beschikken over het Voetbalschool Oranje-tenue.

Jongens en meiden van alle verenigingen zijn welkom.

Data: 22, 23, 24 Juli 2019 (Zeist, vv Jonathan) en/of 26, 27, 28 Augustus 2019 (Zeist, vv Jonathan)