• Laatste week om je aan te melden voor de VSO SKILLS Voetbal2daagse!

  Dit is de laatste week om je aan te melden voor de VSO SKILLS Voetbal2daagse! In de herfstvakantie is de VSO SKILLS Voetbal2daagse er weer. Wij jij de passeerbewegingen leren zoals die van Messi en Ronaldo? Tijdens deze voetbaldagen leer deze bewegingen en nog veel meer! 

  ‘s Ochtends worden er twee techniektrainingen afgewerkt. Daarbij ligt de prioriteit bij de ontwikkeling van het balgevoel, snelvoetenwerk, schijn- en passeerbewegingen en één-tegen-één-duels. Wij werken tijdens de oefeningen in kleine organisaties. Daardoor ben jij veel vaker aan de bal, zijn er meer herhalingen, ben je veel vaker aan de beurt bij een oefening en hoef je niet steeds in een lange rij te wachten, voordat je weer mag.

  Aan het begin van de middag wordt er gezorgd voor een lunch. Na de lunch starten we met een spellencircuit. Elke voetbaldag zullen dat andere spellen zijn. De ene dag opblaasbare toestellen en de andere dag o.a. de SmartGoals, mini-voetbal, rebounder, snelheidsmeter en de soccerwave! Aan het einde van de middag is het tijd voor kleine en grote partijspelen. We sluiten de laatste voetbaldag af met het uitreiken van de certificaten. Ook krijgt iedere deelnemer een mini-soccerbal (bal aan een touwtje) mee naar huis!

  De voetbaldagen vinden plaats bij vv Jonathan. Jongens en meiden van alle verenigingen zijn welkom! Van 6 t/m 14 jaar!

  Prijs €75

  Data Maandag 21 en dinsdag 22 oktober ZEIST (vv Jonathan) Van 9:00 uur tot 15:30 uur.

  Ga voor meer info en aanmelden naar www.voetbalschooloranje.nl