• De velden 1 & 2 zijn te gebruiken: Normale trainingsschema kan van start!

De velden 1 & 2 zijn gereed voor gebruik en dus kunnen we naar het definitieve trainingsschema omschakelen! Daarmee komt er een einde aan een periode van aanpassen en trainen op allerlei verschillende tijden en velden. We kunnen nu de grasvelden ook eindelijk wat rust gunnen en ze alleen maar inzetten waar ze voor zijn: wedstrijden (op zaterdag).

Doordeweeks

De trainingsdagen, -tijden en -velden zijn te vinden in de voetbal.nl app (linksonder het kopje “Persoonlijk” aanklikken dan kom je in het tabblad programma waar naast de wedstrijden nu ook de trainingen staan).

Jonathan Voetbal Academie

De Jonathan Voetbal Academie (JVA) kan vanaf woensdag 28 september ook weer op de velden 1 & 2 gaan trainen en daarmee gaat ook het definitieve tijdschema in.

De velden en tijden staan in de voetbal.nl app en daarnaast is via de appgroepen een ‘nieuwsbrief’ verspreid om alle spelers en ouders te informeren over de JVA.

Keeperstrainingen Jeugd

Vanaf aanstaande woensdag 28 september starten de keeperstrainingen voor de jeugd weer op veld 6CD.

Zaterdag

We hebben nu iets meer ruimte op de zaterdagen waardoor het programma wat beter kan worden samengesteld. De kleine veldjes voor de Groene Welpen & Groene Leeuwen zijn helaas nog niet gereed dus op de zaterdagen moeten deze groepen nog een klein beetje aanpassen.