• De start van het nieuwe seizoen

Veel vrijwilligers zijn de afgelopen maanden bezig geweest om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen, eigenlijk is het vorige seizoen nooit geƫindigd voor hun! En uiteraard is het gelukt om alle spelers aankomende zaterdag te laten voetballen.

Alle informatie is enkele weken geleden naar alle leiders gestuurd en zij hebben dit gecommuniceerd naar hun spelers. Teams zonder leider hebben verschillende mailtjes ontvangen met de vraag wie deze taak op zich wilt nemen.

Helaas heeft nog niet elk team een leider en zijn wij genoodzaakt om deze teams zaterdag 31 augustus niet te laten deelnemen aan hun wedstrijd.

Team-, wedstrijd- en trainingsgegevens zijn te vinden in de voetbal.nl app onder de persoonlijke gegevens van de speler. Raadpleeg deze dan ook!

Trainingen die gegeven worden door de Jonathan Voetbal Academie (JVA) starten 11 september, de trainingen vanaf JO13 zijn al in volle gang.

De Groene Welpen starten op zaterdag 7 september weer; woensdag 11 september om 14.30 uur is voor hun de eerste training van het seizoen.

Bekijk dus de voetbal.nl-app voor alle informatie!