• De Jonathan Legends worden voorgesteld

  Nog even en dan is het zover. Op vrijdagavond 29 november om 19:30 uur krijgen de populaire YouTubers bekend onder de naam Creators FC de kans om tegen onze enige, echte, eigen Jonathan Legends te spelen op ons Sportpark.

  Maar wie zijn nu deze Jonathan Legends? We stellen ze hier graag aan je voor. Enne, jij komt hen toch ook aanmoedigen de 29ste!

  Jonathan Legends spelers:

 • Alvin Veldhuizen

  Weinig mensen kunnen zeggen dat ze zoveel kampioenschappen van jeugdteams op hun naam hebben staan als Alvin. Als je dan nog geen legend bent, dan word je het nooit. Deze blonde trainer, hoofd Jonathan Voetbal Academy (JVA) en oprichter van de Voetbalschool Oranje (VSO) is van het kaliber: geen woorden maar daden. Of is dat een verkeerde uitdrukking voor een fan van FC Utrecht ? Het moge dus duidelijk zijn dat Alvin niet in het Jonathan Legends team mag ontbreken. Al was het maar om zijn geheime kampioenstactiek met het team te delen.

 • André Weber

  Ken je ‘m al? Jonathan clubman André Weber? Als oud-voetballer laat hij zien dat hij het balspelletje nog niet verleerd is. Op zijn inmiddels respectabele leeftijd dolt hij zelfs de studenten van Odysseus nog. Dan zijn de Creators FC ook een makkie. Zijn medespelers van de 7 tegen 7 competitie voor ouwe… uh fitte veteranen-competitie zullen dat beamen. Of ging dat nou om zijn talenten in de 3e helft? Anyway, met legend André erbij wordt het sowieso een feestje.

 • Frank Slijper (1e keeper)

  Als iemand de titel Jonathan Legend verdient, dan is het Frank Slijper! Hij heeft in zijn eentje meer stappen op Jonathan gezet, dan het hele Jonathan Legends team bij elkaar. Nou ja, soort van. Maar één ding is zeker: Jonathan heeft heel wat aan deze clubman en oud keeper van het eerste te danken. De kans dat de Creators FC tot scoren komen is zeer klein met de rentree van de crème de la crème onder de keepers in het Jonathan Legend doel. Handen omhoog voor Frank Slijper!

 • Henk van Delft

  Henk van Delft is een begrip in Zeist. Of beter gezegd: een legend! Als zoon van DE bloemist, maar zeker ook als ex-aanvoerder van het eerste elftal. Als je daarbij telt dat hij al 30 jaar lid is van onze vereniging, dan mag deze betrokken clubman niet in het Jonathan Legends team ontbreken. En de Creators FC zijn gewaarschuwd. Nu Henk net een zoontje heeft gekregen, heeft hij ’s nachts alle tijd om zich voor de volle 100% voor te bereiden op de wedstrijd van het jaar. Hup Henk!

 • Henk van Dijkhuizen

  Clubman, Trainer en Supporter met hoofdletters. Als trainer van het meiden en vrouwenvoetbal van Jonathan heeft hij deze tak bij Jonathan weer nieuw leven ingeblazen. En je bent een legend hoor, als je deze dames kunt laten zweten. Is het niet op het veld, dan zorgt hij er wel voor dat er een paar rake linkse en rechtse worden uitgedeeld in de boksschool. En Henk deinst er niet voor terug om alles vast te leggen op beeld en te delen via social media. Duimpjes ophoog dus. En als je een grote groep dames (hysterisch) hoort juichen langs de lijn, dan is het ongetwijfeld voor ‘hun Henk’!

 • Kimberley Westen

  Zeg je vrouwenvoetbal op Jonathan, dan zeg je Kimberley Westen. Als hét gezicht van het vrouwenvoetbal op Jonathan staat Kimberley rotsvast haar mannetje als enige vrouw tussen alle haantjes. Een heuse legend met pit dus. Met haar vastberadenheid, inzicht en voetbaltalent is ze een aanwinst voor de Jonathan Legends. En nu maar hopen dat alle momenten dat Kimberley de spelers van de Creators FC weet te dollen goed op beeld staan. Goed voor aardig wat views, likes, shares en duimpjes omhoog voor Kimberley!

 • Maarten Schep

  Vraag de wat ouderen onder ons naar Maarten Schep en alle verhalen over de mooie acties van ons voormalig doelpunten-kanon blijven komen. Maarten was als superspits van het eerste van Jonathan van ‘vroegah’ écht een legend. Een met ongekende snelheid. Hij is bovendien de enige speler die zelfs in Oranje heeft gespeeld. Van het Nederlands Olympisch elftal, dat wel, maar oranje is oranje. En ’t schijnt zo te zijn dat voetballen en scoren net zo is als fietsen, dat verleer je niet. Zet de verdediging dus maar op scherp Creators FC en bereid je voor op de ballen van Maarten.

 • Mustafa el Azahaf

  Waar zouden we zijn zonder Mustafa? Onze nooit aflatende rots in de branding. Als vaste onderhoudsmedewerker van ons Sportpark Achter ’t Slot zorgt hij ervoor dat alles op Jonathan heel en schoon is én blijft. Als je dat al zo lang voor elkaar weet te krijgen met zoveel spelers en bezoekers op onze velden, dan ben je een legend! Wat niemand weet is dat Mustafa als oud-voetballer zelf ook menig balletje heeft getrapt. Opletten geblazen dus voor ons geheime wapen Mustafa.

 • Niels van Weely

  Het voormalig talent van het eerste elftal van Jonathan woont zowat op Jonathan. Hij heeft het voetballen inmiddels op een wat lager pitje gezet in het 3e,, hoewel hij niet minder fanatiek is geworden. Ook hij geeft zijn kennis en ervaring door aan de nieuwe lichting spelers als jeugdtrainer. En wie graag een kaartje legt is Niels dankbaar voor het organiseren van het altijd gezellige Seniorentoernooi & Klaverjas competitie op Jonathan. Maar onze panna-koning verdient zijn plek als legend vooral aan zijn panna-skills. Houd de benen dus goed gesloten Creators FC!

 • Olivier van der Steeg

  Je kunt ‘m niet over het hoofd zien op Jonathan. Nergens eigenlijk. Olivier is zichtbaar, letterlijk en figuurlijk. Zijn energie spat ervan af. Tussen zijn drukke studentenleven door is hij betrokken bij menig Jonathan activiteit. Olivier haalt zijn schouders niet op voor een bardienstje meer of minder en de jongens lopen met ‘m weg als jeugdtrainer. Dan ben je nu al een legend, terwijl hij nog lang niet aan het max van zijn kunnen zit. Als mede organisator van de spraakmakende wedstrijd tegen Creators FC is hij betrokken bij de team samenstelling van de Jonathan Legends, waarbij alleen zijn eigen deelname voor hem was bepaald. Een wave voor Olivier dus de 29e!

 • Patrick Bruggeman

  Ambitieus, streng doch rechtvaardig en altijd vriendelijk en goedlachs. Dat is wat deze Hoofd Jeugdopleiding en trainer van JO19-1 kenmerkt. En het niveau van onze jeugdteams liegt er niet om. Een ware legend dus. Er wordt gefluisterd dat hij met zijn trainer skills compenseert wat hij als speler miste ten opzichte van zijn broer ;-) Maar dat weerhoudt hem er niet van om zelf nog te schitteren in het 5e van Jonathan. Kortom, Patrick heeft zijn plek in het Jonathan Legends team dik verdiend.

 • Peter Uriot

  Peter is een échte clubman. Een met stille wateren, maar diepe gronden. Knipper een keer met je ogen en deze lange, kale legend flitst van de ene naar de andere kant van het veld. Als een van onze trouwste scheidsrechters en trainer is hij in absolute topvorm. Zowel op het veld als in de kantine. Wie hem kent weet dat Peter van wanten weet. Als je zonder kleerscheuren 7 zonen weet groot te brengen, dan is een wedstrijdje tegen de Creators FC een peulenschil.

 •  Raymond Koopman (reserve keeper)

  Stel nou dat het eerste keeper Frank even wat teveel wordt, stel he, dan kunnen we wellicht nog wat zien van de keeperskwaliteiten van onze keeperstrainer van ons eerste elftal Raymond. Het belooft in ieder geval een sportief weerzien met zijn oud-teamgenoot en nu ‘rivaal’ van Creators FC speler Youri Cornelisse te worden. Als er zelfs een tribune vak naar je vernoemd is bij Top Oss waar je als (prof) keeper van het eerste heel veel bereikt hebt, dan ben je écht een legend hoor! Wil je meer weten waarom Raymond niet in het Jonathan Legends team mag ontbreken, lees dan hier en oordeel zelf.

 • Rob Weber

  Je hebt mensen die zich op de achtergrond houden, en je hebt Rob Weber. Zijn naam alleen al staat garant voor echte kwaliteit. Als ex-aanvoerder was hij een ware legend in het eerste elftal van Jonathan. Zo eentje die dus in het Jonathan Legends team gewoon niet mag ontbreken. Als Rob Weber namelijk geen echte Jonathan clubman is, dan is niemand het. Zorg dus dat je erbij bent de 29ste en zie zelf hoe Rob samen met de andere Jonathan Legends het team naar ongekende hoogtes gaat brengen.

 • Rui Sedney (jeugd)

  Zodra er iets over de wedstrijd tegen de Creators FC bekend werd, zette Rui een stevige lobby in. De jonge voetballer viel op bij de 4 tegen 4 en schoof een jaartje eerder dan gebruikelijk door naar de F1. Met de selectieteams, waarvan een aantal jaar onder leiding van trainer Alvin, wist hij aardig wat kampioenschappen op naam van Jonathan te schrijven. Toch moest hij zijn plek in het hoogste selectieteam een jaartje afstaan. Als je je daarna weer weet terug te vechten tot de O17-1, dan vertoon je daarmee kenmerken van een legend in spe. Als je Rui moet geloven, is de jonge strijder er klaar voor om ‘aardig wat herres’ op de Creators FC te gooien.

 • Ruud Post

  De oudgedienden onder ons kennen Ruud Post vast en zeker nog van de tijd dat hij samen met Jan van Halst speelde bij Jonathan. Ruud deed qua voetbalkwaliteiten niet onder voor de bekende voetballer. Hij verdient de titel legend als prominent oud-voetballer van het eerste van Jonathan zonder enige twijfel. Ook hij vormt een gevaar dus voor de Creators FC. Ruud bereidt zich namelijk al jaren voor op deze wedstrijd door zijn voetbal skills en conditie op continu hoog peil te houden als speler van het derde en trainer van onze jeugd.

 • Sander van Barneveld

  We gaan nog even door met de jongere generatie in het Jonathan Legends team. Vanaf het moment dat hij kon gaan voetballen is legend Sander betrokken bij Jonathan. Net als zijn ouders. De Van Barneveldjes bakken ze bruin en zijn al aardig wat jaren op Jonathan te vinden. De jonge aanvoerder van het 7e van Jonathan laat het er niet snel bij zitten. Als jeugdtrainer haalt hij het beste uit onze jongste spelers die hun trainer ongetwijfeld flink komen aanmoedigen de 29ste. Maak je borst maar nat Creators FC, Sander komt eraan!

 • Tijn Leenders (jeugd)

  Ben je een legend of wat, als je op je 14e al jeugdtrainer bent van Jonathan O10-1. En ondernemend en doortastend is hij ook nog. Dat blijkt maar weer uit zijn betrokkenheid bij de in oprichting zijnde supportersgroep Slot Side die niet alleen tijdens wedstrijden en play-offs van het eerste elftal, maar ook op 29 november voor sfeer en commotie gaat zorgen. Kortom, onze niffauw Tijn is een echte beast die zelf ook nog een lekker balletje weg trapt met zijn ballie pattas in de O15-2. Geen chillie, chillie dus voor de Creators FC met Tijn in de buurt.

 • Jonathan Legends staf:

 • Maurice van Duuren (VAR-assistent)

  Mochten zich toch situaties voordoen waarin getwijfeld wordt aan de beslissing van de scheidsrechter dan hebben we nog onze eigen VAR-assistent Maurice. Als ervaren jeugd scheidsrechter is hij hard op weg om ook een legend op dit gebied te worden. Wat wel jammer voor ons is, is dat hij niet was om te kopen, zelfs niet voor onbeperkt genieten van alle lekkere hapjes en drankjes die op ons Sportpak te koop zijn de 29ste. Daar hebben de Creators FC dan weer mazzel bij. Maar toch goed blijven opletten Creators FC, big brother Maurice is watching you!

 • Peter van Voorst (Aanvoerder)

  Hij is niet te missen op onze groen-witte velden. Met zijn brede gestalte en even brede lach is Peter menig dag van de week op Jonathan te spotten. Je vindt hem als trainer en coach van onze jeugdteams of hard rennend (nou ja hard….) als scheidsrechter over onze velden. Als je weet dat Peter is benoemd tot ‘Clubman van het jaar’, behoeft het verder geen toelichting dat deze legend dé aangewezen persoon is om ons team als aanvoerder naar de winst te leiden.

   

 • Rik van der Horst (Coach)

  Rik heeft zijn plek als legend te danken aan zijn constructieve bijdrage aan onze jeugdopleiding. Veel van onze jeugdspelers hebben veel geleerd van de langbenige trainer en medeoprichter van Voetbal School Oranje (VSO). Jammer dat deze clubman zijn horizon heeft verbreed buiten Jonathan, hoewel hij als echte betrokken trainer zich nog steeds extra inzet om onze gemotiveerde getalenteerde jeugdspelers net nog dat beetje extra mee te geven. Dan ben je echt een legend, vinden wij én de spelers!

 • Thierry Cretier (verzorger)

  Wie kan de spelers beter verzorgen dan de verzorger van ons eerste elftal Thierry? Precies, wij konden ook niemand beters bedenken! Daarom zorgt deze legend ervoor dat alle schoenen zijn gepoetst, haren zijn gekamd, alles glimt en blinkt, dat er pleisters worden geplakt op kapotte knieën, blessures worden gekoeld en de drankjes en hapjes voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd klaar staan. Na de wedstrijd wast hij de ruggen van de spelers en hun kleding, masseert hij vermoeide spieren en wellicht doet hij ook nog wat huishoudelijke klussen. Toch Thierry?

 • Ton Pouw (assistent-trainer)

  Het is bijna niet mogelijk dat je deze jeugdtrainer en clubman pur sang nog niet kent. Je kunt Ton bijna niet loskoppelen van collega jeugdtrainer Nico, oftewel ‘Buurman en buurman’ zoals het duo ook weleens gekscherend wordt genoemd. Ton loopt al zo lang mee en heeft zijn sporen als legend zo dubbel en dwars verdiend dat hij niet in het Jonathan Legends team mag ontbreken. En dan neemt hij de honneurs ook voor Nico waar. Het winnen van de wedstrijd met zo’n trainer, wordt zo appeltje eitje.

 • Scheidsrechter

  Geen kopstoten, hands-ballen, gemene slidings op de man, duwen en trekken, scheldwoorden, schwalbes of andere gemene overtredingen op het veld. Ok, ze zijn goed voor aardig wat likes & shares, maar onze KNVB scheidsrechter leidt de wedstrijd in sportieve banen. RESPECT op en langs het veld dus! En een ferme handdruk als dank voor onze scheidsrechter!

 • Grensrechters

  De namen van de grensrechters houden we nog even geheim, zodat niemand hen kan omkopen. We zorgen er in ieder geval voor dat het ook legends in hun soort zijn. Van die types die iedereen graag vrolijk ziet dartelen langs de lijn. Wie het ook zijn, vlaggen omhoog voor en door onze ‘waaierts’ de 29ste!

 • Nog veel meer legends

  Het spreekt voor zich dat er nog veel meer fantastische legends zijn binnen onze club. Daar kunnen we wel 10 elftallen mee vullen. Deze legends zitten nu wellicht op de reservebank, maar let op: jullie zijn de volgende keer aan de beurt!

  Kaarten kopen

  Heb je nog geen kaarten voor deze sensationele wedstrijd op 29 november op Jonathan? Bestel deze dan snel via kaartverkoop voor € 5,- + €1,00 servicekosten. Meer informatie lees je op kaartverkoop

  Meer informatie

  Meer informatie over deze wedstrijd vind je op komt-dat-zien