• DE JONATHAN BUSINESS CLUB OP BEZOEK BIJ GO AHEAD EAGLES

  De Zeister derby tussen  Jonathan 1 – FZO 1 kon zaterdag 5 maart helaas geen doorgang vinden vanwege teveel Corona besmettingen en blessures bij de tegenstander van Jonathan.

  Om die reden vertrok de touringcar niet om 16.30 uur maar al om 16.00 uur met ruim 25 leden van de Jonathan Business Club vanaf Sportpark Achter ’t Slot naar de Vetkampstraat 1 in Deventer.

  In de bus houdt voorzitter van de Sponsorcommissie Marco Koetsier een kort praatje om ook de aanwezige “nog-niet-leden” van harte welkom te heten en kort iets te vertellen over het programma van de dag. Er volgt ook een korte introductie over de nieuw gelanceerde business club app die die ochtend is gelanceerd en we bespreken kort het jaarprogramma.

 • Hoofdtrainer Rob Zomer krijgt de microfoon in handen en heeft een mooie quiz voorbereid over Go Ahead en FC Utrecht. De hoofdprijs van deze quiz is gesponsord door drankenhandel Ossendrijver, een prachtige fles Champagne.

  Na 15 vragen en sjaaltjes hoog, sjaaltjes laag blijft er 1 winnaar over en rijden we op hetzelfde moment Deventer binnen om naast stadion De Adelaarshorst middenin een woonwijk te parkeren.

  Lees verder onder de foto:

 • Ontvangst in de Businesslounge en een warm welkom door directeur Jan Willem van Dop (tevens JBC lid) en blijken de Eagles een korte reis door de geschiedenis van de vereniging te hebben voorbereid. Een korte quizronde om te eindigen en wederom een mooie fles wijn als beloning voor de winnaar.

  Na het diner en voorafgaand aan de wedstrijd staan de verenigingen samen stil bij de situatie in Oekraïne. In gele en blauwe shirts komen de spelers het veld op en nemen een moment rust in acht.

 • Deze shirts zullen na afloop van de wedstrijd geveild worden, waarna de opbrengst ten goede komt aan de slachtoffers van deze oorlog. 

 • We kijken twee helften voetbal, waarbij duidelijk is dat de winst op Ajax voor de Eagles een mooie motivatie is, aangezien ze hun derde wedstrijd van de week spelen en toch onvermoeibaar lijken. Vol power houden ze tot de 76e minuut de voorsprong vast maar wordt het uiteindelijk een 1-1 gelijkspel.

  Het was een hele mooie avond. De Jonathan Business Club is na deze mooie voetbalavond 5 nieuwe leden rijker en de sponsorcommissie van vv Jonathan heeft namens de vereniging één geel “No War” shirtje (gedragen en gesigneerd door een speler van Go Ahead Eagles) en één blauw “No War” shirtje (gedragen en gesigneerd door een speler van FC Utrecht) gekocht via de online veiling en daarmee steunt ook Jonathan de mensen in Oekraïne!

  Heb je interesse eens kennis te maken met de Jonathan Business Club of heb je andere vragen, neem dan contact op met Marco Koetsier via +316 5329 1737 of mail naar businessclub@vvjonathan.nl