• De Grote Clubactie goed van start!

Grote Clubactie goed van start

De grote Clubactie is gestart en daar zijn veel leden al volop mee aan de slag!

We kunnen zelfs al een eerste tussenstand geven:

- Op dit moment is Boris Geurts van Kessel (J011-3) de beste individuele verkoper met 43 loten.

- J015-2 is op dit moment het bestverkopende team met 150 loten.

Goed bezig!!

Bij de ingang van de kantine zullen we wekelijks de tussenstand (totale verkoop aantal loten) gaan bijhouden zodat iedereen kan zien waar we als vereniging staan.

Wist jij dat:

- er voor de lotenkopers diverse mooie prijzen te winnen zijn en zelfs een hoofdprijs van € 100.000,-.

- Jonathan voor de lotenverkopers mooie prijzen in het verschiet heeft (zie onderaan dit bericht)

- de Grote Clubactie een beloning heeft voor alle lotenverkopers die 20 of meer loten verkopen (kijk snel naar de informatie onderaan dit bericht)

- 80% van alle verkochte loten naar de vv Jonathan gaat

- het ook mogelijkheid is om als team, bedrijf of familie een Superlot te kopen. Met een superlot koop je 50 loten in één keer voor € 150,- (zie hieronder een collage van teams en sponsors die dat al hebben gedaan – Bedankt!)

- je voor meer informatie of voor de aankoop van een superlot altijd terecht kunt bij Marco Koetsier: sponsorcommissie@vvjonathan.nl

Prijzen die vv Jonathan beschikbaar stelt:

BEST VERKOPENDE TEAM

• 1e prijs Trainingspakken (bedrukt met namen) voor hele team

• 2e prijs Met je team een wedstrijd van FC Utrecht bezoeken

• 3e prijs Na een thuiswedstrijd friet/snack/limonade voor het hele team

BEST VERKOPENDE SPELER/SPEELSTER

• 1e prijs kadobon ter waarde van jaarcontributie jonathan

• 2e prijs kadobon Sport2000 Zeist

• 3e prijs frietje/snack/limonade voor je hele team

Prijzen die de Grote Clubactie beschikbaar stelt:

Alle lotenverkopers die 20 of meer loten verkopen ontvangen een 20-loten-voucher van de vereniging. Hiermee kunnen ze gaan zwemmen, trampolinespringen, skiën en een dagje naar Bobbejaanland. Ook krijgen ze het 2e artikel gratis op masita.com! Dus heb jij je boekje vol? Of heb je meer dan 20 loten verkocht, lever dan je boekje in en ontvang een voucher.

Namens het bestuur van vv Jonathan dank voor jullie medewerking!

Voor meer informatie: Marco Koetsier | sponsorcommissie@vvjonathan.nl

Tips & Tricks