• Coronamaatregelen | vanaf 6 november 2021

Afgelopen dinsdag kondigde het kabinet aan dat iedereen van 18 jaar en ouder die een sportaccommodatie betreedt vanaf a.s. zaterdag de CoronaCheck-app moet laten zien. Het demissionaire kabinet heeft de beslissing van afgelopen dinsdag na veel kritiek teruggedraaid. Het kabinet ziet af van verplichte Coronapas voor spelers en toeschouwers voor amateursporten.

• Volwassen sporters (18+) en toeschouwers moeten nog wel het Coronabewijs laten zien om gebruik te maken van de binnen faciliteiten. Om toegang te krijgen tot de kleedkamers, de sportkantine + terras en om gebruik te maken van het toilet, vraagt Jonathan iedereen om een Coronabewijs. Dit geldt de komende tijd voor alle activiteiten die door ons georganiseerd worden.

Kleedkamers
    Deze maatregel zal een nog grotere druk op onze kleedkamers leggen. Hou dus rekening met minder of geen beschikbaarheid van een kleedkamer. Deze informatie staat verwerkt in de voetbal.nl app.

Kantine
    Voor onze kantine (eet- en drinkgelegenheden bij sportaccommodaties) geldt dat een coronatoegangsbewijs:

• Noodzakelijk is wanneer men het afgehaalde of bestelde eten en drinken nuttigt in onze kantine.
    • Niet noodzakelijk is wanneer bij het afhalen in deze gelegenheden het eten en drinken in of bij de sportaccommodatie genuttigd worden buiten de afgescheiden horeca-functie.

Om deze reden heeft Jonathan ervoor gekozen onze kantine in de ochtend een afhaal-functie te geven. In de kantine en op onze terrassen kan er dan ook niet plaatsgenomen worden. Vanaf 13:00 uur zal de kantine volledig geopend zijn, vanaf dan is een Coronabewijs noodzakelijk.

Luister naar onze kaderleden, co√∂rdinatoren en verantwoordelijken! Door deze beslissing van het kabinet zijn we natuurlijk dringend op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het checken van de coronabewijzen. Wil jij in shifts van+/- 2 uur op zaterdag of doordeweeks helpen met het checken van de coronabewijzen? Meld je dan nu aan via voorzitter@vvjonathan.nl.  Je hebt alleen een smartphone nodig.

Neem verantwoordelijkheid

Bovendien willen we allemaal dat Jonathan geen brandhaard wordt en dat de besmettingen overal dalen. We roepen daarom iedereen dringend op zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en zich te houden aan de basismaatregelen: houd afstand, was je handen, nies en hoest in je mouw, zorg voor voldoende frisse lucht. Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen.