• Complex tot en met vrijdag gesloten

Het bestuur heeft de beslissing genomen om het sportcomplex voor alle trainingen, zeker tot en met vrijdag 3 december dicht te houden. Deze keuze is gemaakt om te kunnen voldoen aan de Corona Maatregel waarbij alle sportlocaties tussen 17:00u en 5:00u gesloten moeten zijn.

De keuze om het sportcomplex volledig te sluiten is voor het bestuur een zware keuze geweest.

Gisteravond werd ook duidelijk dat de KNVB deels de competities heeft stilgelegd. In het kort:

A-categorie (prestatieve competities)
    Komend weekend geen regulier competitieprogramma voor de jeugd en senioren in de A-categorie. Gezien het volle programma in de B-categorie en weersverwachting is er helaas geen ruimte om thuis oefenwedstrijden te spelen.

B-categorie (recreatieve competities)
    Komend weekend wel het reguliere competitie programma voor jeugd en senioren in de B-categorie. Teams die niet willen voetballen, kunnen op coulance en medewerking van de KNVB rekenen.

LET OP, om afzeggingen vanuit Jonathan in goede banen te leiden verzoeken wij de leiders om dit uiterlijk donderdag 2 december voor 16:00 uur kenbaar te hebben gemaakt bij het wedstrijdsecretariaat.

Controleer de laatste status van je teamprogramma in de voetbal.nl app.

De KNVB zal na het Kamerdebat én op basis van het advies van het VMC per leeftijdscategorie een besluit nemen over het programma van 11/12 december en 18/19 december: wel of geen wedstrijden.

We beseffen ons dat deze beslissing grote gevolgen heeft. We hopen dan ook dat de KNVB, namens de verenigingen, tot uitvoerbare Corona Maatregelen kan komen.