• Club van Honderd

  Het is in 1990 als een aantal leden van onze mooie voetbalvereniging besluit meer te willen doen voor de club, financieel méér. Dit om de club te ondersteunen bij grote en kleine uitgaven, die normaliter niet door de voetbalvereniging zelf bekostigd kunnen worden. Het was hét startsein voor de "Club van Honderd". Iedereen die wilde, kon door middel van een donatie van 100 gulden destijds, zich aansluiten bij deze nieuwe club en via die weg de voetbalvereniging ondersteunen. Inmiddels zijn we vele jaren verder, is de vereniging gegroeid, en hebben diverse kartrekkers de Club van 100 gediend. Jarik Driegen heeft de laatste 6 jaar de Club nieuw elan gegeven. We tipten nipt de 100 leden aan. Jarik heeft het bestuur gevraagd uit te zien naar een opvolger. Jarik, enorm bedankt voor de impuls die je de Club van 100 hebt gegeven!   

  Na een stop in  2020  en 2021 wegens corona is de Club van Honderd weer opgestart. Dit keer op initiatief van het bestuur van de vereniging, maar we hopen in het seizoen 2022-2023 te kunnen voorzien in de vacature “Voorzitter Club van 100”.

  Iets voor jou?

  FOCUS

  Tijd dus voor nieuw elan, onder een nieuwe leider. Want, zijn wij van mening, nog altijd is en kan de "Club van Honderd" een ondersteunende financier voor onze voetbalvereniging zijn. Met daarbij de focus enerzijds op onze jeugd en anderzijds op onze accommodatie. Enkele voorbeelden van bijdragen in het (recente) verleden door de "Club van Honderd" zijn:

  • Aanschaf van materialen, zoals ballen, doeltjes en kleding voor de jeugd;
  • Inrichting van het terras, de tafels nog getimmerd door Axel Boerop;
  • Doeltjes Groene Welpen;

  ONTWIKKELINGEN

  Er gebeurt veel binnen de vereniging. In het seizoen 2021-2022 eindelijk de promotie van ons eerste mannen seniorenteam naar de 2e Klasse, kampioenschap van Vrouwen 1 en het 2e mannenteam. Ondanks drie seizoenen waarin corona een rol speelde groeit de vereniging. Tijdens corona is in ieder geval het jeugdvoetbal bijna onafgebroken door gegaan. In 2021-2022 is een ambitieus (ver)nieuwbouwplan van ons clubgebouw gepresenteerd. Ons clubgebouw is destijds gebouwd voor ca 600 leden, een aantal dat ruimschoots verdubbeld is.  Dit plan vergt de nodige investeringen voor de Stichting Achter ’t Slot en onze vereniging. Ook de Club van 100 kan hier iets in betekenen.  Voor als je het nog niet gezien hebt: kijk eens op:  www.vvjonathan.nl/informatie-en-feedback-nieuwbouwplannen 

  BIJDRAGE 2021-2022

  De bijdrage voor het seizoen 2021-2022 willen we inclusief een nog door de Club van 100 te besteden bedrag van afgelopen seizoenen reserveren voor de inrichting van het nieuwe clubgebouw. Ongetwijfeld komt daar een Club van 100 hoekje met een mooie vitrinekast . De club van 100 gaat ook komende  seizoenen  weer bijdragen aan noodzakelijke items ter ondersteuning van de vereniging en haar leden en vrijwilligers! De bijdrage bedraagt weer €50. Maar je kunt meer doneren!

  LAATSTE KEER DE ACCEPTGIRO!

  Dit is de laatste bijdrage die je per acceptgiro kunt voldoen.  Komend seizoen je een betaalverzoek. Maar afgifte van een automatische incasso is nog handiger. Heb je al een incasso afgegeven dan zal de bijdrage voor 2021-2022 binnenkort worden geïncasseerd.


  Namens de "Club van Honderd" danken wij je alvast voor je steun en wensen wij je een zeer sportief, gezellig, maar vooral gezond en succesvol seizoen 2022-2023 toe!