• Circuittraining Jonathan Voetbal Academie (JVA)

  De Jonathan Voetbal Academie (JVA) verzorgt op woensdagmiddag de trainingen voor een kleine 400 kinderen uit de onderbouw breedte van v.v. Jonathan. De trainingen worden gegeven door Jonathan trainers en studenten van de Sportacademie uit Utrecht. Deze studenten volgen een trainersopleiding en lopen hiervoor stage bij vv Jonathan. 

  Opzet circuittraining
  Dit seizoen zijn we, anders dan voorgaande seizoenen, bij de JVA gestart met circuittrainingen. De circuittraining bestaat uit een viertal trainingsvormen, waarin teams via een doordraaisysteem de oefeningen langsgaan. De circuittraining zorgt voor structuur en overzicht op de velden. Daarnaast zorgt deze werkwijze ervoor dat alle teams op kunstgras kunnen trainen.

  Inhoud
  Met deze vernieuwde opzet willen we graag de kwaliteit van de JVA omhoog brengen en alle teams voorzien van nog leukere en kwalitatief goede trainingen. De training bestaat nog steeds uit een warming-up-vorm, twee oefenvormen en een partijvorm. Door de opzet kan het voorkomen dat teams niet altijd eindigen met een partijvorm, maar dat ze deze halverwege al doen. De trainingen zijn volgens de KNVB-richtlijnen en passen bij de desbetreffende leeftijdscategorie.

  Indien u vragen over de trainingen heeft, kunt u deze stellen bij de co√∂rdinatoren Jonathan Voetbal Academie: Alvin Veldhuizen & Tim Grapendaal. Zij zijn te bereiken via academie@vvjonathan.nl