• Business Club speelt voetgolf

De afgelopen maanden lag bijna alles letterlijk en figuurlijk stil…Lock down, geen onderlinge/sociale contacten, 1.5 meter en veel van onze sponsoren en leden van de businessclub hadden te maken met flinke omzetverliezen.

Woensdag 24 juni konden we dit even iets opzijzetten (wel met inachtneming van de wettelijke regels, waaronder de 1.5 meter) en was het tijd voor een leuke en sportieve netwerkbijeenkomst van de Jonathan Business Club, in samenwerking met de Business Club Midden Nederland. Bijna 60 deelnemers meldden zich om 13 uur voor een lunch op het eiland van Maurik en een potje voetgolf. Rond 14.00 uur werden de teams ingedeeld en elke flight werd aangevoerd door een (ex)profvoetballer. Zo waren o.a. aanwezig Sean Klaiber, Rick Kruijs, Jan van Halst, Sander Keller, Raymond Graanoogst en Mister FC Utrecht Leo van Veen.

• “Een topmiddag gehad, gezellig met de andere JBC leden een rondje voetgolf gespeeld en alles was weer heel goed georganiseerd. Dank daarvoor.”

Peter Kruft (Lid Jonathan Business Club)

• Om 14.30 uur gingen alle 60 deelnemers de baan in en werd er gestreden om de cup met de grote oren. Net als vorig jaar won Rob Zomer (hoofdtrainer Jonathan 1) wederom de wisseltrofee van de Jonathan Business Club met op de 2e plaats Alexander Prent en op de 3e plaats Ramond Leenders.

Behalve prachtig weer was de sfeer geweldig en de onderlinge strijd op het scherpst van de snede. Na de prijsuitreiking was er uiteraard nog ruimte voor een hapje en een drankje op het terras (coronaproof opgesteld) aan het verkoelende water. Er werd nog lang nagepraat over de drie “hole in ones” en met een verkoelend drankje was het “net werken”….

• “Ja, dit was een topmiddag voetgolf met de businessclub van mijn oude cluppie vv Jonathan."

Jan van Halst (als voormalig Jonathan lid en ex-prof FC Utrecht, FC Twente en Ajax aanwezig)

• Mocht u zich als ondernemer ook graag aan willen sluiten bij de snelgroeiende en dynamische Jonathan Business Club dan vernemen wij graag van u. Voor een relatief “klein” bedrag nodigen wij u op jaarlijkse basis uit voor minimaal 5 events in de regio waarbij we vooral in contact en verbinding zijn met elkaar door veelal een “actief event” te organiseren.

Wij zien uw reactie graag tegemoet via sponsorcommissie@vvjonathan.nl en maken met plezier een afspraak met u om onze activiteiten en events nader toe te lichten.