• Business Club Kitchen Battle

Na het gezellige en sportieve Voetgolf event met 60 deelnemers, waaronder Jan van Halst, Sean Klaiber, Rick Kruys, Sander Keller en Leo van Veen, is het tijd voor wellicht HET leukste en heerlijkste event van dit jaar. Tevens is dit het laatste event van het lopende seizoen: The Kitchen Battle.

Alle leden van de Jonathan Business Club hebben de uitnodiging reeds persoonlijk ontvangen.

Wilt u als ondernemer (met een groen wit Jonathan hart) deze avond bijwonen en heeft u interesse in een lidmaatschap stuurt u dan een mailtje met uw naam en telefoonnummer naar businessclub@vvjonathan.nl. Dan neemt Irene, Christiaan, Stijn, Roy of Marco contact met u op.

Voor een relatief klein bedrag organiseren wij per jaar vijf unieke events voor u met veel gezelligheid en activiteit. Het is "net werken" !!

Wij kijken uit naar uw reactie om samen met u de verdere stappen met en binnen onze vereniging te maken.