• In 1993 werd het doorzettingsvermogen en harde trainen van Zeistenaar Eugène Sedney beloond met het behalen van de titel Nederlands Kampioen halfzwaar gewicht. Hiermee sloot hij ook gelijk zijn periode als wedstrijdbokser af. Hij behaalde vervolgens zijn boks diploma om zo zijn kennis door te geven. Tot 2008 was Eugène werkzaam als bokstrainer tot hij op 1 september 2008 besloot zijn eigen Boksschool te openen. Inmiddels is Boksschool Sedney al weer ruim 5 jaar gevestigd aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 48 in Zeist.

  • Eugène zelf al vaak rondom de velden van Jonathan te bevinden en sinds vorige week mogen wij zijn boksschool als nieuwe sponsor van v.v. Jonathan verwelkomen. Binnenkort zullen de sponsorborden langs ons hoofdveld te bewonderen zijn.

    Het is voor alle jonathan teams mogelijk om te werken aan je uithoudingsvermogen. Naast de intensieve bokszaktrainingen wordt er ook gewerkt aan de conditie en wordt je uitgedaagd om je buikspieren verder te trainen.

  • Zaterdag 26 januari jl. is de selectie van Jonathan 1 ruim 1,5 uur onder handen genomen door Eugène en omdat op woensdag er mogelijk sneeuw zou vallen besloot Jonathan 011-6 ook een boksclinic te volgen. Dus mochten nog meer teams willen werken aan hun conditie en een gezond afgetraind lichaam dan kan dat veelal op de woensdagmiddag en op de zaterdagen. Of als een team zin heeft in een gezellig maar sportief teamuitje dan is een boksclinic een aanrader.

    Deelname per team is mogelijk vanaf minimaal 10 personen (kosten bedragen EUR 10,= per persoon). Aanmelden kan via: info@boksschoolsedney.nl of 06-16647684