• Bestuur vv Jonathan op zoek naar uitbreiding/versterking

Met het vertrek van Arnaud Miltenburg als voorzitter komt het aantal bezette bestuursfuncties op vijf. Een te laag aantal in de ogen van het bestuur, uitbreiding naar zeven bestuursleden is de wens. De diverse taken binnen het bestuur kunnen dan weer evenwichtiger verdeeld worden. Het bestuur is dan ook op zoek naar twee nieuwe bestuursleden, te weten een voorzitter en een bestuurslid communicatie.

Het is de bedoeling  deze zoektocht in het najaar af te ronden met een Algemene Ledenvergadering. In de tussenliggende zomermaanden zullen de taken van de voorzitter door de huidige bestuursleden onderling worden waargenomen.

Arnaud maakte vijf jaar deel uit van het bestuur, één jaar als bestuurslid wedstrijdzaken gevolgd door vier jaar als voorzitter, met drie “tropenseizoenen” waarin corona ons parten speelde. Het waren  seizoenen met ledengroei, met de ingebruikname van drie schitterende velden, met de ontwikkeling van een mooi plan voor ons nieuwe clubgebouw.  Onderwerpen waarin Arnaud een belangrijke rol vervulde.  Arnaud, bedankt!

Jonathan gaat even in retraite. Even nagenieten van de Kampioenschappen van Vrouwen 1, van “het Tweede” en van meerdere jeugdteams. En als slagroom op de taart de langgekoesterde promotie van “ons Eerste” naar de 2e klasse.

Achter  de schermen wordt er hard doorgewerkt. Deze zomer krijgen het hoofdveld en veld 2 nieuw kunstgras. Veld 2 wordt  opgeleverd met extra belijningen voor het jeugdvoetbal en veld 5 wordt weer ingericht als grasvoetbalveld. Met veld 8 erbij beschikt Jonathan dan over vier kunstgrasvelden  en vier grasvoetbalvelden. Op naar het seizoen 2022-2023!

Het bestuur wenst jullie een mooie zomerperiode !

Bestuur vv Jonathan