Wedstrijdverslag SDVB O19-1 – Jonathan O19-1 halve finale nacompetitie

Auteur: 
John Eikhout

Zaterdag 9 juni stonden SDVB O19-1 en Jonathan O19-1 tegenover elkaar in de halve finale van de nacompetitie om een plek te bemachtigen in de 4e divisie.

SDVB zette meteen druk om de opbouw van Jonathan te verstoren en slaagde er als eerste in om tot kansen te komen, waaronder een grote kans die goed werd gepareerd door Jonathankeeper Marc Outshoven.

Maar gaandeweg de eerste helft kreeg Jonathan meer grip op de tegenstander en begon het beter en vloeiender te combineren wat resulteerde in een goal van Marco Knopper, vlak voor rust.

Verwacht werd dat SDVB na rust fel uit de startblokken zou komen maar dat bleek geenszins `t geval. Het was juist Jonathan dat zich de fittere ploeg toonde en bij vlagen met goed combinatiespel gevaarlijk was. Nadat Fikri El Ouahabi nog een grote kans onbenut liet, was het dezelfde speler die goed doorzette op rechts en Jeffrey Klomp vrij in de zestien vond. In plaats van te schieten legde Jeffrey de bal opzij naar wederom de volledig vrijstaande Marco Knopper die zijn tweede treffer van dit duel liet noteren. SDVB was gebroken en Jonathan ontketend.

Door treffers van vervolgens Jurre van Droffelaar en Darif Labardi noteerde `t scorebord uiteindelijk een 0 – 4 overwinning voor Jonathan die dan ook dikverdiend was. Daar was vriend en vijand het over eens.

Aanstaande zaterdag 16 juni 2018 om 12.00 uur FINALE nacompetitie Jonathan 019-1 - Hooglanderveen 019-1 Achter 't Slot in Zeist, voor een plek in de 4e divisie.

 

Komt allen kijken!!