Vrijwilliger van het Jaar: Niels van Weely

Auteur: 
Bestuur

Tijdens het handen schudden en onder het genot van vele lekkere hapjes en drankjes worden op onze nieuwjaarsreceptie volgens goed gebruik ook de Vrijwilliger van het Jaar en het Team van het Jaar bekend gemaakt.

De hiermee belaste jury kwam tot de keus om niemand minder dan Niels van Weely aan het bestuur voor te dragen tot Vrijwilliger van het Jaar 2017. Het bestuur nam deze voordracht unaniem over. Het integrale juryrapport: De Vrijwilliger van het Jaar 2017 is totaal ongeveer 35 jaar lid van Jonathan. Dat hij er in die periode twee jaartjes tussenuit piepte naar een andere groene vereniging is hem vergeven. Hij solliciteert al zo’n tien jaar nadrukkelijk naar deze uitverkiezing. Als vrijwilliger van Jonathan maakte hij zich enkele jaren verdienstelijk binnen de voetbalcommissie, als stand-in achter de bar en als leider van zijn seniorenteam. Maar de meeste punten om benoemd te worden tot Vrijwilliger van het Jaar 2017, scoorde deze spits de afgelopen tien jaar als drijvende kracht achter het seniorentoernooi en de kerstklaverjasdrive. Niels van Weely!”

De volledig verbouwereerde Niels van Weely (“Ik had dit eigenlijk wel verwacht...”) nam behalve een oorkonde ook een dinerbon van € 165 in ontvangst.

De dinerbon werd aangeboden door De Azijnmakerij, Maurikstraat 20, achter het gemeentehuis.
http://azijnmakerij.nl
https://www.ad.nl/utrecht/het-bal-is-geopend-bij-de-azijnmakerij-in-zeist~ad9116d3/

 

 


Niels en partner Miranda, blij met de waardering, de oorkonde en de dinerbon.
“Achter iedere enthousiaste vrijwilliger staat een sterke vrouw”, besloot Niels zijn nu al legendarische dankwoord.