Trainers en begeleiders seniorenselectie 2018-2019 volledig ingevuld

Auteur: 
Redactie

Reeds in december van het vorig jaar bereikte de voetbalcommissie en het bestuur overeenstemming met Rob Zomer voor de functie van nieuwe hoofdtrainer. Rob heeft als trainer een indrukwekkend CV opgebouwd. Hij kende de laatste 20 jaar aansprekende successen bij Sporting’70, VSV Vreeswijk, Zwaluwen Utrecht en vv De Meern. Met vv De Meern promoveerde Rob vorig seizoen zelfs naar de derde divisie.

Voor het overige zijn er de komende jaargang veel vertrouwde gezichten terug te vinden in de technische staf. Raymond Koopman zal ook volgend seizoen de keepers gaan trainen. Dat wordt alweer zijn negende seizoen. Patrick Bruggeman, huidige trainer/coach JO15-1, zal volgend seizoen als assistent-trainer bij Rob Zomer aansluiten. Ook met Robbin Koenders, de succesvolle coach van ons tweede elftal, is overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. Dat zal het derde seizoen van Robbin bij de seniorenselectie van Jonathan zijn.

Het teammanagement is in 2018-2019 onveranderd. Olaf Halmans, Chris Meier en Adrie van Zoelen zullen opnieuw de begeleiding van het 1-ste en 2-de team voor hun rekening nemen.  

Met de impuls van de nieuwe hoofdtrainer, de waarborg van Jonathanbeleid met de vertrouwde personen, de instroom van jong talent met een mix van routine én niet in de laatste plaats de heersende ambitie, zijn we optimistisch gestemd voor seizoen 2018-2019!