Ook Darif Labardi volgend seizoen naar A-selectie

Auteur: 
Redactie

Hij heeft als speler van de JO19-1 al enkele malen succesvol mogen invallen in onze hoofdmacht. Volgend seizoen hoopt Darif Labardi een vaste kracht van ons vlaggenschip te zijn. De talentvolle middenvelder heeft toegezegd aan Jonathan verbonden te blijven.

Darif kwam als B-junior over van FC Driebergen en maakte mooie seizoenen mee in onze JO17-1 en JO19-1 onder leiding van respectievelijk Alvin Veldhuizen en John Eikhout. Die succesvolle jaren hoopt hij volgend seizoen te kunnen voortzetten.

“Ik geloof in de ambities en de plannen van Jonathan en wil daar een bijdrage aan leveren. Jonathan heeft bewezen voor jeugdspelers een springplank te kunnen zijn. Ik wil graag als jonge senior via Jonathan de top van het amateurvoetbal bereiken. Die stap wordt me ook door de club gegund, daarin wil men mij helpen. Volgend seizoen wil ik me bij Jonathan in de picture spelen.”

Darif hoopt dat zijn talentvolle teamgenoten uit JO19-1 hem volgen. Dat past ook in de plannen van Jonathan: de huidige selectie uitbreiden met externe routiniers en eigen talent.