Nog niet aangemeld voor de Tiki Taka Voetbal2daagse? Doe dat dan snel!

Auteur:
VSO

In de meivakantie organiseert Voetbalschool Oranje op maandag 30 april en dinsdag 1 mei weer de TIKI TAKA Voetbal2daagse. Tijdens deze twee dagen wordt er getraind op o.a. positiespel, overspelen en positie kiezen. Er wordt dus vooral aandacht gegeven aan het TIKI TAKA spel waarmee FC Barcelona tot in een recent verleden successen mee heeft geboekt.

Onder begeleiding van gediplomeerde trainers worden oefeningen gedaan die bij het TIKI TAKA spel horen. Zo zijn naast het positiespel ook de technische vaardigheden van een speler erg belangrijk. Hoe neem je een bal aan en hoe zorg je er voor dat je pass op het juiste moment met de juiste snelheid de goede richting op gaat?

Naast de ochtendtrainingen is er in de middag uiteraard ook tijd voor veel partijspelen en andere voetbalspellen. O.a. de smartgoals, rebounder, snelheidsmeter, opblaasbare pannakooi, voetbaldarts en nog veel meer opblaasbare attracties! Kortom het worden twee leerzame dagen, maar vooral met heel veel plezier! Voor de lunch wordt natuurlijk ook gezorgd.

Ook komt tijdens deze voetbal2daagse pannakoning EASYMAN een pannashow weggeven!

Schrijf je nu dus snel in voor de TIKI TAKA Voetbal2daagse van maandag 30 april en dinsdag 1 mei 2018.

Voor aanmelden en meer info klik HIER of ga naar www.voetbalschooloranje.nl

* 2 Voetbaldagen van 9:00 uur tot 15:30 uur
* Kinderen van 6 t/m 14 jaar van alle verenigingen zijn welkom!
* TIKI TAKA t-shirt
* Certificaat