Nieuwe teamindelingen

Auteur:
Wedstrijdsecretariaat

Als gebruikelijk publiceren we de eerste week van juli de voorlopige(!) teamindelingen. We benadrukken ook nu weer dat het voorlopige teamindelingen betreffen. In de maanden juli en augustus is er nog een ruim aantal mutaties te verwachten. Nieuwe leden melden zich aan, bestaande leden besluiten alsnog te stoppen. Pas eind augustus kan de balans worden opgemaakt en krijgen de teams hun definitieve vorm. Voor aanvang van de competitie zullen aangepaste teamindelingen worden gepubliceerd.

Mocht er bij een team nog geen leider bekend zijn en lijkt het je leuk om dit aankomend seizoen voor je rekening te nemen. Meld je aan! Zonder leider wordt er niet gevoetbald na de zomer.

Voor de nieuwe JO8-3, JO8-4 en JO8-5 staat er aankomende zaterdag een oefenwedstrijd gepland bij en tegen DOSC. De JO8-1 t/m de JO12-1 zijn ingeschreven voor het "Starttoernooi" bij SV Houten op 25 augustus, verdere informatie volgt.

Voor de teamindeling van de jongens klik  >hier.

Voor de teamindeling van de meiden klik  >hier.