Hans van Heel Holland Bakt maakt taart voor de Clubheld van v.v. Jonathan

Auteur:
Voorzitter Sponsorcommissie

Hans Spitsbaard, de winnaar van Heel Holland Bakt 2017, heeft vrijdag 9 maart 2018 een paar heerlijke taarten gebakken voor Peter van Voorst; de clubheld van v.v. Jonathan.

Peter was eind vorig jaar, als winnaar van de regionale verkiezing, finalist bij de landelijke verkiezing van de Vrijwilliger van het jaar. Deze finale werd gehouden bij de KNVB in Zeist.

Hans Spitsbaard heeft vroeger ook bij Jonathan gevoetbald en zijn vader Hans speelt nog steeds bij de recreanten van Jonathan en maakt tevens deel uit van de Sponsorcommissie bij Jonathan. De verbinding was dus al snel gelegd.

Eind 2017 was Hans Spitsbaard te gast bij v.v. Jonathan i.v.m. een informatie avond betreffende de Maatschappelijke Partner van Jonathan, te weten Make-A-Wish Nederland. Hans hield een presentatie die avond in het clubhuis van Jonathan en na afloop bood hij aan om speciaal voor Peter een taart te bakken ergens in 2018, omdat Hans is de verplichting had om zijn eerste kookboek te schrijven.

Hans heeft vrijdag 9 maart niet één maar een paar taarten gemaakt voor Peter bij Bakkerij van Barneveld, sponsor van v.v. Jonathan. Cees van Barneveld heeft zijn bakkerij en alle ingrediënten beschikbaar gesteld. Zoals het een vrijwilliger betaamd heeft Peter niet toe staan kijken maar gelijk de handen uit de mouwen gestoken om samen met Hans aan de slag gegaan. Vanuit de bakkerij waren mooie en gezellige verhalen te horen maar de kwaliteit van de taarten heeft daar, onder toeziend oog van zowel Cees als Hans, zeker niet onder geleden.