Fabian van Hal (JO9-1) volgend seizoen naar FC Utrecht

Auteur:
Heinz Hendrikse

Jonathan O9-1 speler Fabian van Hal maakt met ingang van komend seizoen deel uit van FC Utrecht O10. Fabian heeft eind 2017 stageperiodes doorlopen bij Ajax en bij FC Utrecht. Uiteindelijk heeft Fabian zijn handtekening gezet onder een overeenkomst met FC Utrecht.

Samen met zijn ouders Peter en Jantien van Hal, z’n trainer Kevin Goes en technisch coördinator jeugd Rik van der Horst meldde Fabian zich afgelopen zaterdag 10 maart in de bestuurskamer van Jonathan. Aan tafel zat een trotse en zelfbewuste Fabian, die tijdens het eten van een gebakje enthousiast vertelde over wat hij de afgelopen 6 maanden had meegemaakt op de trainingsstages en met z’n team.

Begin dit seizoen merken scouts van FC Utrecht al snel zijn talent op. Zijn trainer Kevin omschrijft Fabian als een technische voetballer met een goede instelling. “Fabian gaat er altijd voor, op de trainingen en tijdens de wedstrijden. Fabian wil altijd beter worden in het spelletje.”, aldus Kevin.

Fabian, afgelopen zomer overgekomen van Bunnik’73, is dit jaar de eerste Jonathan-speler waarvan bekend is geworden dat hij de overstap maakt naar een Betaald Voetbal Organisatie. We wensen Fabian heel veel succes bij FC Utrecht!